Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Комарджи ако това беше вярно, то като видя някой да си забрави акъла, като види някоя красива девойка ще мога да преживея това което той преживява ли ?
Няма никаква логика.
Да си представиш, че си в колата на пилот от ДТМ, няма нищо общо с това наистина да си. Няма значение дали дори ти самият си управлявал автомобила преди време. Колкото и богато въображение да имаш, няма как да усетиш ускорението при потегляне, в завой, при спиране само защото някога по-рано си го усетил.
Същото е и с природата. Това за което говориш са спомени, не можеш да ги преживееш отново. Единствено можеш да ги изгледаш на запис и да се сетиш какво е било. Но това не е преживяване, това е гледане на видео запис.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Важното е да обърнеш внимание най-напред на какво стъпваш, и въобще на първичните ти нужди. Едва тогава на "възвишените" фантазии, които ще станат излишни при пълноценното задоволяване на първичните![]()
ако продължаваш да конфронтираш така нещата , не мога да предположа нищо друго освен ,че в предишния си живот си бил ниш бозайник ...![]()
(редактирам си поста и премахвам думата "амеба" , поради обидния привкус ...)
Последна редакция от RyMu : 07-06-2012 на 12:23
Не, бил съм Съдия![]()
А закона на природата е най вишата форма на управления. И аз се водя по този закон. Ти се опитваш да го нарушаваш и ще съжаляваш.![]()
Олег има различен тип хора. Ти не съм аз..... в което няма нищо лошо.
Предстоеше ми едно пътуване до еди-къде си. Място не е сигурно, като тука в Европа.
Понеже не обичам груповите посещения, аз трябваше организирам всичко. от таксито до нощувките. Запознах се с 100-ци снимки на района, в това число и сателитни (гугъла е голяма работа), телефони на бакшиши, посолства и т.н.т. доста време вложих .... най - интересното, че като отидох там, аз не се накефих, щото предварително бях преживял всичко стъпка- по стъпка - всичко ми бе познато, сякаш съм бил и друг път там.
RyMu (07-06-2012)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
мила РуМи ако не говорим за НЛП...смятам че за да усетиш нещо обичайно трябва да има стимул...
...стана обяд и си направих кросчето...докато бягах се чудех какъв пример-препон да дам за да изразя най ясно това което ми е в главата...ненадейно в мен се обади простака..върнах се и след като го измих (тялото)... усетих че ми е останало още мъничко енергия...и ми се прищя(сещаш се най сладкия плод...) и реших да пробвам по вашата схема(ама без да си посягаме)...и понеже не съм егоист...викам да почерпя и вас http://www.youtube.com/watch?v=gTOIpsvsr5c ...е не е като да те черпят некоя бибитка на околовръстното http://www.youtube.com/watch?v=36zfz...eature=related...
ПП знам че чувствУто ти за хумор е безгранично затова ако си се стегнала без да стигнеш до началото на края викам да те черпя един мюзик
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....