ДжейЗи от последния ни разговор насам ми се виждаш материализирано скован.
Предполагам си бил сред природата .... в главата ти не е ли останало нещо от аромата,движение и чистота на въздуха, дращещите храсти и 'лъзгавите патеки. .... иначе природата си е природа, аз не виждам кой знае какво значение да бъда на мястото на дебелака от клипа, за да схвана обстановката.
![]()
свободата може да се усети и през 100 стъкла ..
важното е това , което е останало в главата или ... сърцето![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (07-06-2012)
Комарджи, това не е сковаване, това е Осъзнаване.ДжейЗи от последния ни разговор насам ми се виждаш материализирано скован.
Предполагам си бил сред природата .... в главата ти не е ли останало нещо от аромата,движение и чистота на въздуха, дращещите храсти и 'лъзгавите патеки. .... иначе природата си е природа, аз не виждам кой знае какво значение да бъда на мястото на дебелака от клипа, за да схвана обстановката.
Разбиране, че фантазирането не е реалност, докато не бъдат направени някакви действия. И колкото и да стимулираш собвствените си спомени за нещо което искаш и да се опитваш да си залъжеш мозъка(той реално не прави разлика между фантазия и реалност) то знанието, че ти не си на мястото на този който ти предоставя някаква информация е достатъчно за да си наясно, къде си ти и къде искаш да бъдеш. И колкото е по-голямо "разстоянието" между съм и искам да съм, толкова повече напрежение се създава в мисленето.
От друга страна колкото по-рано се осъзнае един човек, че е недоволен от моментното си състояние по-скоро може да предприеме нужните действия и да промени нещата.
А Джей Зи с този си пост показва определено доста дълъг извървян път към самоусъвършенстване и мъдрост без да се самозаблуждава за нещата които не му отърват.
Джей прощавай, ако тълкуването ми е грешно, но според е точно така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
комарджи незнам как си стигнал до този извод...ако бъда честен незнам какво и точно означава термина...ДжейЗи от последния ни разговор насам ми се виждаш материализирано скован.
Предполагам си бил сред природата .... в главата ти не е ли останало нещо от аромата,движение и чистота на въздуха, дращещите храсти и 'лъзгавите патеки. .... иначе природата си е природа, аз не виждам кой знае какво значение да бъда на мястото на дебелака от клипа, за да схвана обстановката....предполагам е свързан с проницателността...за нея знам че не е рефлекс а качество което трябва да се развива не трябва да се оставя на произвола щото се изхабява...
...в природата бях преди две седмици...за съжаление валя в три от четирите дена...пътеките бяха хлъзгави но "...аромата,движение и чистота на въздуха" го усетих и запомнихно... не го усетих като гледам клипчетата....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
е на, на Фиджи не съм ходил, но съм виждал също толкова шарени риби на живо, накуп колкото в клипа, дори знам какво е почувствала жената от клипа, в момента в който й се заигра някаква риба с нея, щото и мен са ме гледали странни екземпляри с огромни очи .... клипа не е мой, но на мен не ми е нужно, за да усетя какво е там, въпреки, че не съм ходил във Фиджи - това имам предвид. Не ви ли остава преживяно в главите? Имам чувството, че като ходиш някъде, ходиш колкото да ти сложат печат в паспорта и после да се хвалиш.Комарджи, това не е сковаване, това е Осъзнаване.
Разбиране, че фантазирането не е реалност, докато не бъдат направени някакви действия. И колкото и да стимулираш собвствените си спомени за нещо което искаш и да се опитваш да си залъжеш мозъка(той реално не прави разлика между фантазия и реалност) то знанието, че ти не си на мястото на този който ти предоставя някаква информация е достатъчно за да си наясно, къде си ти и къде искаш да бъдеш. И колкото е по-голямо "разстоянието" между съм и искам да съм, толкова повече напрежение се създава в мисленето.
От друга страна колкото по-рано се осъзнае един човек, че е недоволен от моментното си състояние по-скоро може да предприеме нужните действия и да промени нещата.
А Джей Зи с този си пост показва определено доста дълъг извървян път към самоусъвършенстване и мъдрост без да се самозаблуждава за нещата които не му отърват.
Джей прощавай, ако тълкуването ми е грешно, но според е точно така.
Ти ДжейЗи си близо .. много близо си ... поработи върху себе си и скоро ще почне да ги препреживяваш вече познатите моменти, гледайки подобни кадри.комарджи незнам как си стигнал до този извод...ако бъда честен незнам какво и точно означава термина......предполагам е свързан с проницателността...за нея знам че не е рефлекс а качество което трябва да се развива не трябва да се оставя на произвола щото се изхабява...
...в природата бях преди две седмици...за съжаление валя в три от четирите дена...пътеките бяха хлъзгави но "...аромата,движение и чистота на въздуха" го усетих и запомнихно... не го усетих като гледам клипчетата....
ти си си отговорил сам относно термина
... да имаш нужда от задължителен материален ( директен) стимул за сетивата си , за да усетиш нещо![]()
RyMu (07-06-2012)
Остава спомен Комарджи. Съгласен съм, но като видя чужд спомен, това си е негов, не мой. И когато видя нещо което ми харесва, аз виждам цел да отида там, а не си представям как може би ще се чувствам, защото ако не съм бил там, няма как да знам, всяко едно допускане ще бъде плод на въображението.е на, на Фиджи не съм ходил, но съм виждал също толкова шарени риби на живо, накуп колкото в клипа, дори знам какво е почувствала жената от клипа, в момента в който й се заигра някаква риба с нея, щото и мен са ме гледали странни екземпляри с огромни очи .... клипа не е мой, но на мен не ми е нужно, за да усетя какво е там, въпреки, че не съм ходил във Фиджи - това имам предвид. Не ви ли остава преживяно в главите? Имам чувството, че като ходиш някъде, ходиш колкото да ти сложат печат в паспорта и после да се хвалиш.
Това което ми описваш е като да си ял портокал някога си и като видиш някой как яде портокал, да си мислиш че изпитваш насладата която той изпитва.
Точно това обяснява и Джей.
Да гледаш запис на нещо, няма нищо общо с това ти да си на мястото, на което е направен записа. Без значение колко богата фантазия имаш, тя не е реална. Можеш да осъществиш желанията си разбира се, но до този момент, те са само една идея и нищо повече.
Първият път когато се качих на ски бях 5-ти клас. Усещането е великолепно, но представа си нямам какво е да скоча със ски от онези трамплини където поставят рекорди за изминати метри....
Ако съм летял на обикновен малък витлов самолет, не може да ми даде никаква представа какво е да съм в Ф18, а пък Ф18 няма да може да ми даде представата какво ще е в Ф22. Единствено знам че натоварването е огромно.
Важно е да се осъзнаеш дали живееш в мечтите си или действаш за да изживееш наистина истинските преживявания в реалността. Защото всеки има въображение, но то не е реално![]()
Олег, не мога да схвана за какво си говорим.
Аз казвам, че като видя клип и съм имал подобни изживявания, аз мога отново да ги преживея гледайки клипа, независимо бил ли съм или не бил ТОЧНО там.
Никъде не съм казал "ЙОК, недей да ходите!!!"
тука съвсем си омесил нещата, къде е казано ,че ще стоим и само клипове ще гледаме , или портокалите и самолетите само на снимки
важното е да можеш да усещаш заедно с осъзнаване реалността на нещата![]()