Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам проблем,Алби! Търсих един финансов демотиватор,но вместо това намерих два други и реших да ги постна![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Spart , ако искаш да минеш без корени и ЮсфУЛ ЪпроУУУчтрябва само да намериш жена с време и пари
![]()
Ще ти отговоря тукпускам ти снимка на двама, които си ползват кофата по различен начин. Дори единия на фона на другия изглежда доста вулгарно. Единия е кубист, другия импресионист.
Аз лично и в двамата не намирам нищо особено. Единия има идея, но изразителност клоняща към 0, а другия е на обратно - какво интересно има в това някаква си там да държи чадър - никакво послание.
.... само че единия е Моне, а другия Пикасо и би трябвало да се постарая да им дам висока оценка, за да не изглеждам глупаво, а интелигентно - много странно ми се вижда това да се напъвам заради и по посока на общественото мнение...... иначе от двамата бих избрал Пикасо.
относно изкуството доста съм си блъскала кофата и понеже нямам необходимите знания и приемам нещата първосигнално и простичко...
не ми пречи да харесвам обаче и Моне, и Пикасо въпрос на моментно състояние и настроение ...както при музиката...
доста се блъсках на тема поезия и още не съм си отговорила ...дори спрях да търся отговори, потапяйки се и бягайки във Форекса...
Аз съм за онова изкуство за което дори няма нужда да си напъваш кофата...онова изкуство дето те напъва да го излееш...като слухарите музиканти(нали ги знаеш)
дето дори не знаят нотите ...но точно там пък се спори най - дали е то изкуство или не...уф, овъртолих се пак ...едва ли ще бъда разбрана![]()
Покер-Уомън,ако Времето е синоним на Търпение откъм Мъжки Цели,мисията е трудно изпълнима,но не и невъзможна ....Задължителното условие обаче е, да не се мести Стопа на +,а да се работи с Времето като Фактор . Демек,ако Целта не бъде достигната до еди-кога си,позицията се затваря по пазарна цена . Не знам доколко си запозната с Техническия анализ откъм житейската му страна,но ако го поназнайваш и следващ стриктно,ще имаш чудесни резултати в цялостното си ежедневие - особено на големите фреймове.
Друго важно уточнение е,че Анализът и Техниката трудно се научават само с блеене по бъкетските графики . Все едно е да разбереш мислите на противоположния пол,гледайки го непрекъснато и отблизо в очите,без да правиш нищо друго.....
RyMu (03-06-2012)
Много може да се пише....Но няма да е разбираемо прочетено отстрани,защото ще е "отвлечено" от реалната търговия в случая ! Но примерно - защо служебните отношения,прераснали в интимни,са по принцип вече вредни? Ами защото главния тренд на големия фрейм е отслабен от някаква плоска корекция за която няма гаранция че ще продължи в досегашната посока...И тъй като последното локално дъно на корекцията е вече пробито (в леглото....) вероятността от смяна на посоката на Тренда от Висок Ранг(фрейм) е напълно нормална и е надолу
....Понеже в суматохата никой не се сеща за Стоп, следва марджин-кол и акаунта заминава,а с него и две разбити човешки съдби .....минимум
.
И преди често съм споменавал,че на Запад Технически Анализ се изучава задължително в колежи,не като елемент от трейдинг,а като инструмент за преодоляване на житейски казуси. Навремето когато четох Том Демарк,си спомням че той описваше как най-добрите технически анализатори са търсени от всевъзможни държавни институции в САЩ в качеството си на независими експерти по оценка на натрупани зависимости и вероятността теси зависимости да доведат до бъдещи промени . Той дори споменаваше,че е бил ангажиран от някаква асоциация за изследване живота на птиците по казус свързан с промяната на тяхната миграция и дали тая промяна може да доведе до промени в цялата им популация в бъдеще. Друг интересен пример пак от него е, за някакъв професор с който се е запознал във връзка с изследване Числата на Фибоначи и влиянието им върху човешкия живот ...Та споменатия професор съвсем случайно имал следната житейска съдба - бил женен/развеждан 3 пъти;имал 5 деца; 8 дни работел непрекъснато и след това 13 дни почивал .....А "казусът" с Лари Бърд няма да го споменавам,че наскоро го цитирах в друга тема тук и не искам да се повтарям.(Но все пак - става въпрос за думите му : Добре че шефовете ми не знаят колко обичам баскетбола,защото съм готов да играя и без пари....
....Репликата е от пресконференцията му, след подписване на първият многомилионен контракт с отбора на Бостън Селтикс .....и е свързана с категорията преследване на цел,независимо от Цената като на пръв поглед е в противоречие с предния ми пост,но не е,защото доказва тезата че в Техническия анализ няма еднозначни зависимости и решения
)