Oleg,
човекът сподели и вие...в какви филми го вкарахте
може служебно да е слухтял ...не се знае с какво се занимава извън форекса
може и чисто любопитство да е ...знаеш ли някои как се хвалят и раздуват...изобщо ...
нямам думи ...
Oleg,
човекът сподели и вие...в какви филми го вкарахте
може служебно да е слухтял ...не се знае с какво се занимава извън форекса
може и чисто любопитство да е ...знаеш ли някои как се хвалят и раздуват...изобщо ...
нямам думи ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ха интересен въпрос ...ако стигнеш до някакъва идея как ще реагираш моля те светни ни да знаем ...да сме подготвени ...Олег много интересни неща научих от теб. Ако се сетиш нещо интересно, разкажи ми. Пазара е огромен в глобален мащаб.
Например тези обвързаните как си представят снимките? Щото нали се сещаш, как ще реагирам ако видя жена си в подобен сайт - всъщност още нямам идея как ще реагирам.![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
интересна и образователна тема...браво на комарджи и олег...Олег много интересни неща научих от теб. Ако се сетиш нещо интересно, разкажи ми. Пазара е огромен в глобален мащаб.
Например тези обвързаните как си представят снимките? Щото нали се сещаш, как ще реагирам ако видя жена си в подобен сайт - всъщност още нямам идея как ще реагирам.
комарджи на питането ти ...едно предположение...
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
незнам комарджи и аз съм относително нов в тематиката....едно време имаше MiRc...
ПП BREAKING NEWS: (от слави) Асен Блатечки бил приет в Пирогов в тежко състояние - Кубрат Пулев бил изтеглил негов филм от торентите...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ефче като си говорим за подготовки, твоя ако елегантно ти покаже леко безразличие + засилване на суетата му, на тебе какви мисли ти минават през главата...
Олег, ти видя ли сутрешната ми губеща сделка в онази ти тема?
Бях забравила, че съм пуснала и с минисметката ми по същото време къса ...напук на индикаторчето дето си пробвам
без стоп и забравена ...и къде се е разхождала цял ден цената
сега като погледнах затворих на + 24
Uploaded with ImageShack.us
Многооо обременяващи въпроси задаваш .....но от друга страна зависи от предисторията ..така че нещата са относително разнопосочни ..
подготвящи ...
Последна редакция от ef4e : 31-05-2012 на 22:38
гейша -философ