Това занимание за сега ми помага да избягам от проклетата си чувствителност
да не чувствам болка дори ...да забравя ... да се потопя ...
Uploaded with ImageShack.us
Това занимание за сега ми помага да избягам от проклетата си чувствителност
да не чувствам болка дори ...да забравя ... да се потопя ...
Uploaded with ImageShack.us
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
комарджи .... в потрес съм ....какъв този клип![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ДжейЗи, днеска нещо не съм на кеф
и ти в допълнение пускаш подобни песни.
... разкажи ми за клипа, щото към момента нямам муза за подобен анализ.
този дето ги миксира го намирам за много добър.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
комарджи аз визирах твоя клип.......пък анализи какво да правя... то е ясно какво ще видя - това което искам и това което съм...
ПП ефче получих ти смс-а снощи... за кафе... остава да се разберем кога![]()
<< ordo ab chao >>
По скоро аз ...май изпадна в потрес от мойта злоба
неадекватно
днес кръглото ми е квадратно
защото няма връщане обратно
по допирателната пак се губя
и с перпендикуляра ще се любя
светът виновен ли е за това
че в полукръг отново се въртя
разтърсващо е свят ми се завива
от мисълта че още съм щастлива
не просто е било една заблуда
наивна щура даже сладко луда
но нека почнем всичко наобратно
наричайки го пак неадекватно…
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
<< ordo ab chao >>