КоУега,
останалото изисква сигнификантни на брой проби .., тестове( земетръси ) , което вероятно би довело да задълбочаване на комплексите ,..за това дипломатично назовах Рихтер
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малееееееее, колко сте изписали
по-добре да прочета Ал Брукс ...ясно ми е за какво си лафите
анонимниййй, да не речеш че мрънкам пак...напротив
разтапям се от кеф
днес ми е кефско ...ще взема да ида на фризьор![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ефче, че мен жени, които ми говорят за неща, от които нищо не разбирам, ме подлудяват.Е на гледай РуМи, с това "сигнификантни" ме хвърли у тъча, онемял.
![]()
... иначе, първоначално не те оставих по показалка, а ти сложих и очила, от ония леко дръпнатите (знаеш ги), ама после ти го спестих, щот си викам да не ме метнеш с : "Прооостааак ... какво си въобразяваш !!!"![]()
![]()
ДжейЗи видял си повече неща от меназ се мислих за извратен, ама ти си уникално извратен.
втората и трета са с много яки послания, но на мен ми направи и впечатление как едната миеше ягодите ... какво ли не правят хората, само и само да им догледаме клипа![]()
Да знаеш ...имаш потенциалЕфче, че мен жени, които ми говорят за неща, от които нищо не разбирам, ме подлудяват.Е на гледай РуМи, с това "сигнификантни" ме хвърли у тъча, онемял.
![]()
... иначе, първоначално не те оставих по показалка, а ти сложих и очила, от ония леко дръпнатите (знаеш ги), ама после ти го спестих, щот си викам да не ме метнеш с : "Прооостааак ... какво си въобразяваш !!!"![]()
! и по този повод ако се понапънеш и проследиш в хронология написаното от мен /което не е много в тази тема само 2 поста /ще вържеш конците и ще започнеш да разбираш ..то не случайно е написано така ..
иначе ако пак не разбираш има два варианта да продължаваш да не разбираш с цел подлудяване коет мога да постигам и по втория начин /чрез писане в темата за експертите /
или да те загризе любопитството и тогава следва ...попитай !може да ти се отговори !
аааа очилатааааа ах очилата ... имам само такива http://www.spectaclesblog.com/wp-con...sexy-specs.bmp ще свършат ли работа ?
)
Последна редакция от ef4e : 29-05-2012 на 15:55
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
не е лека работата на съвременния мъж...една пръчка (показалка) да не е на мястото си и ...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
RyMu (29-05-2012)
Егати фена,, добре ,4е никой не кихнА...
![]()
Ефче, по в десетката не можеше да уцелиш .... ако знаеш само какво ми причини.Да знаеш ...имаш потенциал! и по този повод ако се понапънеш и проследиш в хронология написаното от мен /което не е много в тази тема само 2 поста /ще вържеш конците и ще започнеш да разбираш ..то не случайно е написано така ..
иначе ако пак не разбираш има два варианта да продължаваш да не разбираш с цел подлудяване коет мога да постигам и по втория начин /чрез писане в темата за експертите /
или да те загризе любопитството и тогава следва ...попитай !може да ти се отговори !
аааа очилатааааа ах очилата ... имам само такива http://www.spectaclesblog.com/wp-con...sexy-specs.bmp ще свършат ли работа ?
)
![]()