Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пирфектно е времето...тъкмо си направих кросчето...да рефрешнем тялото и духа
ПП за временните състояния къде си говорите...са си необходими...дори жизнено необходими...стига да се проконтролират като време и дълбочина....защото след всяка буря изгрява слънце ...
ПП ............диви ягоди слънце цветя и дъх на трева..........
Това цветното дето си добавил, ме присети за тази песничка![]()
Последна редакция от albagpipe : 15-05-2012 на 18:42
Happy68 (16-05-2012)
Алба, пусни да видим днеска какво си направила на финансовите пазари - да обменим мисли, ако искаш.
пп
гледам с Газаро сте си говорили. Видях отделни думи отгоре-отгоре ... аз подобни разговори не чета.... за Газаро само мога да ти кажа, че за последните две години, този човек негативен не съм го виждал - приятна личност е откъдето и да го погледна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То в днешно време май значението на пола все повече намалява! Що се отнася за тълкуването на последната част - " Кой за каквото си мисли" или според подсъзнанието му!![]()
Е па за полът, лично смятахме да ходим на София Прайд 2012, ама гледаме дъждовно и си викаме да не земе да ни ОЧУКА градушката, без да се усетим !!!
Алба, пусни да видим днеска какво си направила на финансовите пазари - да обменим мисли, ако искаш.
пп
гледам с Газаро сте си говорили. Видях отделни думи отгоре-отгоре ... аз подобни разговори не чета.... за Газаро само мога да ти кажа, че за последните две години, този човек негативен не съм го виждал - приятна личност е откъдето и да го погледна.
Искам, но днес го пиша дъждовен и няма какво да покажа
освен това ме нападнаха гости и аз рядко разполагам със себе си ...
Относно Газаро, не зная къде си чел точно ...нямам и време в момента да ровя, а не мисля, че си струва ...
така и не се вписвам в таргет групата йм
Много ще ми е важно да огранича изказванията си из форума
и сама да си уча урока ...
Последна редакция от albagpipe : 15-05-2012 на 21:51
Я ... хазайке ... промени виждам. Какъв е този фототапет дето сте го залепили по целия ми екран.
... ам чи то жените бърборанките са си бая чаровни, стига да не иде реч за собствените ни съпруги !!!!
Добро утро!
пп
... само ще ти отбележа, че Газаро се пише с Ъ !!!
Уф, стига с тези подробности, деЯ ... хазайке ... промени виждам. Какъв е този фототапет дето сте го залепили по целия ми екран.
... ам чи то жените бърборанките са си бая чаровни, стига да не иде реч за собствените ни съпруги !!!!
Добро утро!
пп
... само ще ти отбележа, че Газаро се пише с Ъ !!!
може пък да го вързвам с газ не с дупе![]()
<<Be content with what you have; rejoice in the way things are...when realize there is nothing lacking - the whole world belongs to you...>> Lao Tzu
ДжейЗи,
гледам те философски настроен. Ако позволиш да ти кажа нещо, ей тъй докато съм приседнал отдъхвайки – нещо по-модерно, в контекста на цитираната от теб мисъл.
Притежаваш ли самия себе си, значи притежаваш целия свят.
Наясно си че „целия свят“ е метафора на душевна свобода, но както си е метафора, така си е дума в прав текст ..... да не почвам по-добре, абстрактно е и от там ще бъдат дълги обяснение, отчасти в опит да изляза от схващането, че горното твърдение е упадъчно, щото на пръв поглед изглежда нематериално.
Музиката е маниашка. Толкова маниашка, че първите два пъти не я схванах. Рианка много добре са я барнали с тези цвето и това разпуснато пуловерче - пИрфектно.