Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-02-2013)
дали е снимал касапина, за мен действителността не се променя.
.... да наистина, можеше по надолу да има друг фотограф, с елек "преса" и да хване как му се сепва тялото на същото това дете, куршум разкъсващ ризата , пръски кръв, изтръпнало лице и готово Пулицър щото на гърба му пишело преса..... тъй по се ядва сякаш ?да ги оставим тез работи, и не ме рови тука във форума, ако обичаш
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-02-2013)
Поздрав за Ефчето (не знам дали е фалирала,баннатаи изобщо дали пише и чете тука....
....) - с който искам агентурно да я информирам,че ника кака 89,който най-много я дразнеше - и дори и имитираше подписа в инвестора (всичко хубаво започва с "П"..... ,в замяна на всичко хубаво започва с "К".....) - всъщност е на един миризлив прованс-гербер с друг ник Чунчо
....И чак сега сред мутро-милиционерската пяна,истината излезе наяве!
PS: Toз форум отдавна съм го отписал,но сега случая е специален!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
фицката (20-02-2013)
Старшииииииииииииииииииии ии де одиш бре
МНОГО СЕ РАДВАМ ДА ТЕ ПРОЧЕТА
Що така го отписа
----------
През такава не, но през подобна да--------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка,специален поздрав и за теб щото си единствения пич тук !![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
фицката (20-02-2013)
Ма разбира се че има. Толкова много глупости в един пост, на малцина се отдава да сътворят![]()
Особено пък като намеси и края на света, и, че търговия по дневен фрейм, не е търговия
Гениалността му е потресаваща на спарта![]()
![]()
Е що са месиш сегаНие си имаме наша приказка с Човека, а ти на личностно го избиваш пак
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ми щото го искаш обратно, пък аз не му понасям простотиитеИ не само неговите. Но неговите са фрапиращо големи глупости, дето нямат дори връзка с реалността.
Тва е човек за лечение спрямо това което пише по форумите. Аз с болни досег не желая да имам.....дори и виртуален.
фицката (20-02-2013)
Слагаш го в игнора и няма да го четешМи щото го искаш обратно, пък аз не му понасям простотиитеИ не само неговите. Но неговите са фрапиращо големи глупости, дето нямат дори връзка с реалността.
Тва е човек за лечение спрямо това което пише по форумите. Аз с болни досег не желая да имам.....дори и виртуален.И ние ли сега да не си общуваме с него
![]()