Ели коя си ти и каква роля играеш в живота ми, за да споделям всичко пред теб и да обеснявам решенията си, които съм взелГледам да не заприличам на Иволино и компания и няколко поста от по едно изречение гледам да ги синтезирам в един. Ти като ме знаеш каква съм хвърляй по едно око на миналия пост - почти винаги има "доусъвършенствания" в рамките на 5 мин обикновено.
Второто изречение не съм сигурна за кое се отнася, явно си е чист спам.
Третото изречение е свързано частично с въпроса ми, но не му дава конкретен отговор - според теб има ли смисъл да се пращат децата да учат извън страната в която живеят по време на средното образование, къде и защо. Твойто не учеше ли в Америка, защо не учи в Испания? Ако не искаш не отговаряй, макар че не виждам причина - това не е опит за вмешателство в личния живот.Щото други колеги си споделят без да ги питат, а ти все нещо се правиш на тайнствен.
Не се обиждай от отговорът ми, въпреки че звучи грубо, а помисли![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Важно е, че не съм аз, но и аз да бях нямаше да изгубиш нищо - просто щеше да продължиш да си готвиш сам (освен ако не ме вдъхновиш някак си да те отменям понякога).
Ай да не се обиждаме - ако беше опитвал някога как готвя, щеше да кажеш, че проблемът е във печката, ако случайно нещо не се е получило.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2013 на 21:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А нужно ли е да съм някаква във великия ти и тайнствен живот, че да споделяш обикновени неща от живота, които другите споделят и без да ги питат и воала - това не е имало никакви негативни последици за живота им? Само лигавщини на сексуална тематика ли можем да си говорим с теб? И ти не се обиждай, ако звучи грубо.
Пп И не е ВСИЧКО, а нещо съвсем тривиално като образованието на децата в случая. Не те питам как, с коя и по колко пъти го правиш - това е от нещата, които не ме интересуват, а и да ме интересуваха, не бих попитала. Просто ставаш смешен с тази излишна тайнственост.
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2013 на 21:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това беше грозничко, но съм го чувал от глупави калтаци ( не се отнася за теб ) и няма как да им се разсърдя, защото толкова им е капацитетаТака че и на теб не се сърдя
![]()
Споделям това, което преценя, пред когото преценяЗа теб съм решил, че това е достатъчно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ама ти май наистина си въобразяваш, че животът ти е велик, щом така се засягаш. И се взимаш на сериозно. -> Ставаш ми още по-смешен, вече граничи с жалкост направо.И говори за твоя капацитет. Лошо, много лошо ...
![]()
Избягвам да се занимавам с неща, които ме дразнят, докато гледам приятен филм, така че Чао засега, поне докато свърши филмът. Тогава мога пак да се занимая с твоите простотии, ако си съчинил нови.
Наистина си тъпо парчеАма ти май наистина си въобразяваш, че животът ти е велик, щом така се засягаш. И се взимаш на сериозно. -> Ставаш ми още по-смешен, вече граничи с жалкост направо.И говори за твоя капацитет. Лошо, много лошо ...
![]()
Избягвам да се занимавам с неща, които ме дразнят, докато гледам приятен филм, така че Чао засега, поне докато свърши филмът. Тогава мога пак да се занимая с твоите простотии, ако си съчинил нови.Дори не разбра кое ме дразни
Няма значение какъв е животът ми, а това че селски пръчки правят квалификации и се опитват да бъдат интуитивни, без да разбират, че носът им пречи да разширят обзора си, а от там и опита си
![]()
Много ме е еня теб какво те дразни - хич и не ме интересува даже и не искам да разбирам, макар че много добре разбрах. Важното за мен е, че ти си достатъчно тъп, че да не разбереш МЕН какво ме дразни. Интуцията ще си я прилагам за по-полезни неща - откъде-накъде пък спрямо теб? Да ти задам и аз същия като твоя въпрос - какъв си ми ти, че да се мъча да те разбирам, даже и интуиция да прилагам?
Мога да си разширявам обзора и опита колкото си искам, макар че са ми достатъчно широки вече и без твойто благоволение, представи си. Ама едва ли да можеш да си представиш, че нещо хубаво на тоя свят може да се случи без твое участие.
Ти започна с квалификациите - това е израз на безпомощност. Аз направих само заключение, което е напълно обосновано, но явно не ти е по вкуса. ... щом не е нещо от сорта колко си велик във форекса и не само и колко ти е голяма оная работа.
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2013 на 22:41
Оооооооооооох... селянията наистина ме дразниНе разговаряй повече с мен, щото ми се гади от глупостта
![]()
Брех, КАКВО СЪВПАДЕНИЕ - АБСОЛЮТНО същото исках да напиша и аз, чак не мога да повярвам.Мерси, че ми спести усилията!
Само не разбирам за какво толкова се хилиш? Явно е типично за един български селянин, който се опитва да се прави на западноевропеец...
Ми щото са ми смешни хора без креативност, повтарящи чужди словаИ никога не съм разбирал, защо като биеш кучето и му викаш КЪШ, то пак се връща
НЕ МИ ГОВОРИ ПОВЕЧЕ![]()