Hmmmmmm......... Карбовски избягал в ТВ7Що така
![]()
Hmmmmmm......... Карбовски избягал в ТВ7Що така
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ти много се не навирай там, че после не можем да те извадим и ше изгубим един велик спамер.![]()
Ще ти измислим някой астероид като си самоук.
----------
Не знам защо се е преместил там, но сега дават сестрата на ББ, аз се срещам от време на време с мъжа и - адвокат е на баща ми - Стоян Иванов се казва и са бивши колеги с баща ми - заедно са учили във Военната академия, съквартиранти са били. Те също много му помагаха още преди да стане премиер. Интересни неща ни е разправял.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аууууууууууууу мойта убавица е връзкарка...............
Не знам защо се е преместил там, но сега дават сестрата на ББ, аз се срещам от време на време с мъжа и - адвокат е на баща ми - Стоян Иванов се казва и са бивши колеги с баща ми - заедно са учили във Военната академия, съквартиранти са били. Те също много му помагаха още преди да стане премиер. Интересни неща ни е разправял.Ше мои ли да ме запознайш с Бойко щот съм му фен (не политически )
Гледам го и аз предаването. На Мартин му плащали по 50К на предаване![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (10-02-2013)
Чакай първо аз да се запозная, пък после и теб може да те запознаем.Той рядко се среща със сестра си, повече по тлф си комуникират, зает е с важни държавни дела, само по празниците е с нея и зет му, нали е ергенче вече...
Но едва ли ще извлечем друга полза освен да се погреем на чара му.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хах, картофки с кисело мляко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някои си позволяват да се запознават с мен и без да имам келепир.
Е аз съм жена, пък запознанствата и целите ми изобщо не са свързани само с келепир в класическия смисъл на думата - за мен има и по-важни неща от парите. Келепирът при жените може да има и неподозирани за вас мъжете проявления като интелектуални, емоционални и духовно-вкусови наслади, поне при мен е така. Запознанството ми с Бойко ще ми достави примерно интелектуално задоволство - може пък да измъдри някоя типична за него умнотия, нечувана все още в публичното пространство.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2013 на 19:04
Ми той човека задмина и лъжлив Събя и Нена сенегалеца ,какво удоволствие, ква насладаНякои си позволяват да се запознават с мен и без да имам келепир.
Е аз съм жена, пък запознанствата и целите ми изобщо не са свързани само с келепир в класическия смисъл на думата - за мен има и по-важни неща от парите. Келепирът при жените може да има и неподозирани за вас мъжете проявления като интелектуални, емоционални и духовно-вкусови наслади, поне при мен е така. Запознанството ми с Бойко ще ми достави примерно интелектуално задоволство - може пък да измъдри някоя типична за него умнотия, нечувана все още в публичното пространство.
Я кажи ,ти да не си нещо мазохистка ,бре Ели![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване