Сега ще си правя ляк за кашлица с ряпа
направо ми се изтощиха батериите да кашльотя ...и антибиотик задължително пия от 4 дни
и продължавам вечер да тлея
утре ще видим джипито какво ще рече![]()
Сега ще си правя ляк за кашлица с ряпа
направо ми се изтощиха батериите да кашльотя ...и антибиотик задължително пия от 4 дни
и продължавам вечер да тлея
утре ще видим джипито какво ще рече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ааа, наистина имаше една много ефикасна рецепта с ряпа, но червена. Хубаво, че ще я пробваш.
Пиеш антибиотици за грип? Антибиотиците действат на бактерии, не на вируси, а гриповете се предизвикавт от вируси.Може да се пие при пневмония и то бактериална, понеже има вирусни и бактериални пневмонии.
А и антибиотиците трябва да се пият само в краен случай. Ако не се прилагат в достатъчно висока доза и достатъчно дълго, вирусите си изработват защитни механизми срещу съответния антибиотик и почват да не действат. Предполагам, че при теб не е така. Още по-важната причина да не се пият антибиотици за щяло и нещяло, особено при децата е, че при преработкака им минават през черния дроб и бъбреците и ако се употребяват много често ги натоварват и може и увреждания да се получат.
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2013 на 15:58
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
albagpipe (10-02-2013)
Хах, аз вече съм толкоз увредена, че без антибиотик ще се разпадна по-скоро ...
ще видим ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако можеш да си набавиш пчелен клей/прополис от някой пчелар и да го дъвкаш като дъвка, много ще ти помогне и много бързо. Лично изпитана от мен рецепта и то при фарингит - действието е светкавично, даже когато други "лекарства" не действат.
Пчелните продукти са естествен антибиотик и въобще мощен дезинфектант - естествен.
----------
Нали и аз това казвам - антибиотиците действат на бактериите, не на висруси както е при грипа. Допуснала съм техническа грешка и ти веднага я съзря. Мерси за корекцията!
То има много слънца в Галактиката - ще се намери и за теб и за мен по някое....![]()
Аз пък искам звезда, отстъпвам ти слънцето.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2013 на 16:10
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
http://www.oddee.com/item_96598.aspx hvarlila sam oko na edna ot tezi ...za kakvo mi 1 slance
![]()
http://www.oddee.com/item_91567.aspx
Emil Enchev (10-02-2013)
За мен някоя по-мънинка, ако може...http://www.oddee.com/item_96598.aspx hvarlila sam oko na edna ot tezi ...za kakvo mi 1 slance
...............
Все пак съм само лекарско чедо, а ти си си същински лекар ?
?
anonimen komardjia,
има има ...и спектакъл такъв има
НАТФИЗ, клас "Актьорство за драматичен театър" с худ. ръководител проф. Маргарита Младенова, Випуск 2012
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН