Приятна вечер от мен :goo
Приятна вечер от мен :goo
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
anonimen komardjia (10-02-2013)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ееее, жесток грип
не знам защо се сетих за тази песен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (10-02-2013)
albagpipe, за тоя от депеш какво да ти кажа ... защо все се съблича по потник или на концертите е гол до кръста, като е с телосложение е на гей ... луда работа.
да, иначе има това онова дето им се получава.
----------
земи си свеж корен от джинджифил ... бързо оздравяване!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз пък ползвам само Парацетамол и вит.C под формата на плодове + пчелни продукти. то хване ли те веднъж кактото и да пиеш, няма да те пусне, докато не му изтече срока на годност. Може само да се облекчи положението.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
плодове от собствената градината, ако имаш.... иначе витамин Ц + Цинк + Аспирин задължително и след това ставаш железен ... и кво викаш, че не правиш разлика между прозаичното и битовизмите ... на мен например сега ми предстои смяна на електрическа крушка.... да видим какво ще стане.
Аз па преди се лекувах с литър водка + литър бира, подложени с 1/2 кило скариди и 1/2 кило свински пържолиНа следващата сутрин сране и чаша айрян. После още 2 часа сън, пак сране, стабилно хапване и лежанка пред тилвизора
До вечерта няма грип
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН