НАТАМ ВСЕЯ КАРАШ погребения на приятели
сега и на баща ми.................?
дали не си за психоаналитик отново ................. но не при ония първия /знаеш за кого говоря/
друг намери..........................
----------
ти да но аз не!.........................ще те довърша с лафове нещастник.........................изт рещял...............
как си позволяваш такова безумие...................Нямаше нужда да ми казваш как се казва синът ти
Туй изтрещял ви е фамилията, нали
Вече НАИСТИНА ПРИКЛЮЧИХ
п.п. Нещо не ми излиза поста в темата на Реда![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, тука ли най-много ти заприлича на Кочина, че си местиш постовете? То ако се изчетете двамата, ей тъй странично както съм застанал, ами пълен смях сте приятелю.
Единия на 40 другия на 46 ,бати издуханите папардаци с тинейджерски пъпки дето сте.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Mноооо важноАз си ги харесвам мойте пъпки, пък и ако не серем в " Спам-лафка", де другаде
Ма и аз приключих снего деПоне засега
![]()
Дреми ми за близките тифилмите ги праи тои
почна да намесва мои близки и въобще абсолютно безумие се оказа дискусията
съжалявам че че станахте съпричастни на такова нещо
още се чудя от къде тази злоба и арогантност........?
с форума маи бях до тук..................много ми доиде това...............
маитапа беше до момента в които намеси близките ми!
това излиза от нормите за общуване на непознати...............
даже като помисля не трябваше да се връзвам но и аз съм човек............и правя грешкиИ се научи да не повтаряш грешките си
Пък ко ше си тръгваш, да ти пожелая ЗДРАВЕ И УСПЕХИ![]()
абе моята чурка е най-голяма, не се хабете за глупости![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (06-02-2013)
Ами то май нищо не можеш да направиш ти - други са правили клипа... Просто си изспамих мнението - разбирай го както щеш.Просто не си падам по заспали мелодии - влошават ми цялостната гледка, та може би затова и само миглите на едната ми харесаха.
Виж сега последният клип е друго нещо - целият ми харесва като се почне с музиката.![]()
![]()
Не знаех, че мелодията на предишния е от 90-те, освен ако нямаш предвид встъпителната мелодийка - тя найстина май беше оттогава.
ПП: Какви са тези "междугалактически двубои" в темата на РЕДА - намерих си зрелище за следващия половин час, макар че на запис ще го гледам.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-02-2013 на 17:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фицката, мисля , че прекрачи някои граници на добрия тон и не си прав . Де да знам, помисли![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb