Не знам дали кара колело,ама може да накара всеки мъртвец да стане..........малииииииииииии ииииOleg, тази дали кара колело..........................http://www.powerballguide.com/gadget.../10249RM_3.jpg
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
compos sui
Да не е обявен конкурс Мис/ис Българиа-форекс.ком, пък аз да не съм разбрала?Идеално бих казал![]()
Все пак, ако бюста е 120 трябва ли и ханша да е толкова ? Ми тва си е чисто буре
Имах една другарка преди време и тя равномерно качваше навсякъде. Но това не означаваше, че като качи 10кг отгоре над нормалното й, беше добре. Макар, че аз си я харесвах де, но това е отделен въпрос
Зависи от височината как ще се тълкуват обиколките - едно е на 155, друго е на 170 см. Ще бъда честна с теб от благодарност, че зачекваш една толкова важна тема за мен като добрия външен вид. Ами да си призная обиколката бюст ми се движи доста под 120, няма да уточнявам да не се съблазняваш, и варира няколко см при вдишване и издишване. Преди няколко години бях 55 кила, което си е добре за моите 164 см., сега съм малко повече, но не много повече - в рамките на красивото, даже ми казват, че изглеждам по-добре от преди. Няма да показвам снимка да няма разочаровани, впрочем веднъж, даже 2 пъти показвах вече.
Ако се налага мога и с тези данни да се явя на конкурса - за отсрамване на положението, че останалите дами във форума доста срамежливички ми се струват .![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-01-2013 на 16:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, аз нямам предвид, че ти си дебела. А как е хубаво да се изглежда. Аз пък съм слаб. Трябват ми поне 10кг в повече за да вляза в норма. Това. че аз съм слаб, не означава, че е хубаво и да го определям, че е хубаво. Има си някакъв норматив и щом човек е извън него, значи следва да се поправи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам, че едва ли имаш предвид това за човек, който не си виждал на живо, няма как. Шегувам се. Ами, твойта е лесна тогава, поне така ми се струва - можеш да си ядеш на воля без никакви притеснения.Макар че знам хора, който колкото и да си хапват, няма ефект, както и такива, на които всеки залък им се лепва. Животът е несправедлив понякога, какво да се прави.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фицка, настъпи мръфката и изръмжи![]()
![]()
бръъмммммммммммммммммм
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Коя мръвка бе?Той е препил и недоспал се от нощен живот и нема сили сега на ръмжи, най-вероятно спи 2 сън...
Ratetouilli, не ми обръщай внимание, промиха ми мозъка в някакво училище, че хората се изразявали метафорично, та.. насадено ми е!![]()
![]()
----------------------------
albagpipe (25-01-2013)
--------------------------------------------------------------
albagpipe (27-01-2013)