Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Натискаш огромния бутон "Заяви" и на първа стъпка ще ти изкара цената след като въведеш данните. Пробвай, преди да се прецакаш с други.
Може да пробваш различни вариации като променяш данните. Първата стъпка не е заявка, а чак ако стигнеш до 3-4.
Даже ако нещо размислиш можеш да се откажеш от затраховката в 14 дневен срок - това днес го четох. макар че ми е малко странно - нали ти я доставят веднага, може да си я ползваш и да я върнеш после.![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не бре ОлегТи къде се вреш при обикновените люде бре ?
Хората в БГ не могат си вземат(или с голям зор) 10годишна кола която като нова е струвала едва 30-40К и то в лева, ти ми сравняваш АМГ за 150К и то в евро
Ми съобразявай се малко де![]()
![]()
Трейдърът е извън системата като цяло ! За него няма значение дали бензина струва 1евро или 5 евро, той винаги ще може да си го купи.
Както и автомобилите които желае.Елито ми казва, че съм си фантазирал за цените на застраховките в Испания
Аз преди време съм карал и стари коли и знам и на тях каква им е цената, защото излизаха пак от моя джоб. БТВ почти навсякъде в Европа глобите за шофиране без застраховка са големи. Прибират ти документите, плащаш глобата и застраховката и след това можеш да си получиш документите
И куките докато си карат след теб, могат да те чукнат на компютърчето в патрулката, за да видят имаш ли застраховка
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (22-01-2013)
Кажи каква кола има и след 5 мин ще ти кажа каква и е минималната застраховка и ако е по-малко от 250 евро, имаш право на 3 желания![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
3 кубика силикон.................................................. .................................................. ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не става въпрос за перчене, а за цени на застраховки, които важат за всички в държавата. Имаш нямаш пари, караш ли такава кола, толкова струва застраховката.
5400 и кусур![]()
Да бе открих го, с 20 -тина лв по ефтино от ДЗИ и Армеец, ама ако не дай боже нещо стане тия от интернет ли ще дойдат да ми платят борчоветеНатискаш огромния бутон "Заяви" и на първа стъпка ще ти изкара цената след като въведеш данните. Пробвай, преди да се прецакаш с други.
Може да пробваш различни вариации като променяш данните. Първата стъпка не е заявка, а чак ако стигнеш до 3-4.
Даже ако нещо размислиш можеш да се откажеш от затраховката в 14 дневен срок - това днес го четох. макар че ми е малко странно - нали ти я доставят веднага, може да си я ползваш и да я върнеш после.![]()
Защото офисите на Армеец и на ДЗИ са ми под носа и винаги мога да си поговора с някой в тях.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Скромна съм аз - само изпълнявам желания, а не предявявам - даже като ми се предложи възможност... че са ми много големи желанията - не смея да ги изрека на глас, камо ли да ги напиша черно на бяло.
Не ставаше дума точно за тяхната кола, а за най-ниската застрахователна сума по-принцип, но по-важно е да се сравнят цените в моето тук и твойто. Тук например за 1,4 и 1,6 кубика каквито са моите коли върви поне 160 -210 лв, а аз намерих за 135, където бях и миналата година. А във връзка с вичко това можеш ли да кажеш колко е средната заплата по твоя край?
----------
С 28 лв., а не с 20 за до 1600 см3 мисля, за останалите пак е по-евтино - можеш да се почерпиш нещо с тях за твое здраве вместо да им ги даваш да се черпят те. Ако искаш все пак да си лафите, макар че не се сещам за какво, то офиси на Дженерали има под път и над път и можеш да си лафиш, дори ако си сключил онлайн застраховката.
Eli2356 (22-01-2013)