така и не разбрах, каква му е ориентацията
ама карай ...иначе избарано - фон ала бала![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бозата едно време беше много хубава.Една такава гъста и бързо се вкисваш,защото нямаше консерванти.А сега?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
----------
На 22 еНо явно не само аз съм я помислил за по-малка:
Oleg (12-09-2012)
ХаХАХАХАХАахахаха ко каза ко
-----------------------------------------------
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Олег, тук ли си бре ???! та да ти благодаря за дето ме отвори по тия канали !
Ина си е по-звезда. Малко попрекали с "гьолищата", ама е още малка... гледам я сладураната на един от епизодите, дори не беше си оправила леглото, много е яка.
Жалко, че не сме наборчета, то ако се сложа до нея, с оня моя акъл отпреди, направо щях да стоя като умствено изостанал.
.... и пък какви думички използва из другите епизоди, чак се изчервявам ..... мале побъркваме ......... говоря за интелектуалното в емоционален план.
Тука съм Комарджи. Играх преди малко Моби Дик. Управляваш един кит, който потапя кораби, яде риби и сепии
А бе тя истината не е далеч. Една колежка наистина й се случи точно това, горката. Както си стоеше на стола, по едно време стана и кога поглеждам към стола кво да видя
Toчно описаното от тази кокона
Добре, че беше колежката с черни панталони, че смятай как щеше да е ако беше с бели.
Което пък е добър фактор да знаеш, че ако носи бяло, значи е готова и няма такава опасност.![]()