http://vbox7.com/play:8fd1d046f7
------------------------------------------------------------------------
http://vbox7.com/play:8fd1d046f7
------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кретенско е, но добре е направено......
GGBG (06-09-2012)
ние това го знаем, пък и вече не ни трябва, гледайте го вие, младите. Интересно, че още не си си дал ценното мнение.http://profit.bg/news/15-neshta,-ot-...nid-95081.html
Вижте какво понижава IQ-то ни:
Гледане не риалити програми
Австрийски учени са стигнали до извода, че гледането на риалити програми ни затъпява. Те работили помолили две групи хора да попълнят тест за обща култура. Групата, която преди теста гледала риалити програма, се справила по-зле от другата.
----------------------------
.................................................. ............
Честит празник и добро утро!
-----------------------------
Във връзка с питането на Олег!
Аз телевизия не гледам от месец насам. Дори преди два дена като застанах пред телевизора се чудих как се прави. Голяма тъпотия е да гледаш телевизия - към момента така мисля, за напред не знам как ще е.
Новини не съм гледал от пролетта. Иначе живо се вълнувам от политическия живот, например знам че бате бойко е премиер, и знам кой е президента - жена му Юлияна е много яка - не подлежи на дресиране. Ако мерна някъде новини (фоново) гледам недоумяващо, от това какви глупости се говорят не по същество. Иначе, народа всяка вечер сяда пред телевизора в 20:00 - гледа и слуша - а дали се затъпява от риалити програми ?
Твърдението, че се затъпява се поддържа от псевдо интелигенти, които, по мое мнение, се опитват да обяснят с това си твърдение, че не са воайори - голям смях. Е хубаво, но щом толкова упорито изразяват мнението си, чак гузно, това ме навежда на мисълта, че проблема при тях е още по-голям от това воайорство - прикриват нещо - например като гледам папионката на Гого Лозанов си го представял, че у тях си носи женски чорапогащник.
Като си говорим за СпонджБоб ефекта, ще си призная, че от време на време ми се налага да гледам Дисни чанаъл .... ми възхищавам се тези 12-16 г. как играят с тела и лица + интонация. Много са напред. Тук в това отношение сме много зле. НА театър спрях да ходя, понеже не правя разлика между програмата на клоуните в цирка и театралните постановки. Общо взето големи напъни в играта. МАриус като го гледах ми направи впечатление, че играе изключително простичко, дори безизразно, и се зачудих как с безизразност предава послание - това е феномен. .... докато онова "лошо момче" (забравих му името гледах го в Сескс наркотици и ... ), ами прословутата Радина (не се сещам фамилията) по заспал човек не съм виждал - но не е проблем, понеже това може да се разглежда като роля, значи много е добра .... проблема тръгва от там че се опитват да бъдат сложни, подминавайки изразността на елементарните чувства, затова действията им на сцената изглеждат накъсани.
С краткост и простота в действията не е лесна работа да се постигне изразност. Например късометражното кино, пантомима са все лесно и просто изглаждащи действия, но май като понечиш да ги направиш не са лесни - понеже зад един 5 мин. късометражен филм има сигурно точно толкова думи, колкото в 3 часовия Аватар.
Има още един проблем, че простотата трябва да може и да се възприема комплексно, а не като единични нефункциониращи елементи. Преди десетина години гледах детски куклен театър -отегчен влязох, но останах очарован - декори, музика, светлина, озвучаване, гласове -обаче децата нищо не разбраха - не успяха да сглобят всичките тези елементи ...... аре кафето свърши.
пп
Лозанов го взех произволно не знам позицията му. Сега като се замисля, асоциация за чорапогащника може да я правя от тази негова грива ала тина търнър т.е. папионката няма вина.
RyMu (06-09-2012)
http://profit.bg/news/Oprilichavat-n...nid-95170.html
Седемдесет и четири етажният небостъргач, който носи името „Портал към Изтока” е бил проектиран така, че да представлява един архитектурен триумф в китайския град Суджу, намиращ се на около 70 км от Шанхай.
Британската архитектурна компания RNJM, която стои зад проекта, нарича сградата "смесица от западни изчистени форми и китайски финес", което " представлява значимостта на Китай в днешния свят ".
За съжаление струващата 700 млн. долара сграда, чието построяване е към своя край, стана обект на подигравки в китайските медии и социални мрежи.
Дори държавната агенция Xinhua написа за сградата: "Това е Триумфалната арка с ориенталски елементи, но много китайци смятат, че тя прилича на чифт бельо с дълги крачоли."
Според Xinhua потребителите на социалната мрежа Weibo първи започват да се подиграват на сградата. В мрежата има стотици коментари от рода на "наполеонки vs. големи боксерки". "Няма значение какви гащи са това, стига сградата да не се разпадне," пише блогър, който след това добавя, че "в противен случай сградата ще се превърне в панталон с отворен чатал."
В салата с моркови най-важното е дресинга ... тая зайка така направо
![]()
...аз съм космонавт - викай ми Гагарин...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....