Последна редакция от Nasko : 09-08-2012 на 13:00
Да бе Насе, ти си на 20 още и не знаеш,че навремето имаше един филм "Полицая от бевърли хилс" и мелодията е от там .
пп
може да бърка филма, но беше от края на 80-те, а може и началото на 90-те, но не края.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia, ето ти едно много образователно видео
Замисли се върху подхода с който доближава "жертвата си".![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам, че има такъв филм, но не съм го гледал ( с Еди Мърфи мисля). Онези Енеца и Румънев можеше да си измъдрят мелодия, не е толкова трудно! Това не съм аз да направя "песен" и да я чуят 100-200 човека. Тяхната песен има претенции да става летен хит които ще бъде слушан от милиони.
Последната песен на Криско пък има крадени и текст и музика от Ъпсурд и от Каризма...
РумънЯта не пущат първите места от класациите на MTV и това не е случайно, много им се кефя на музиката
Последна редакция от Nasko : 09-08-2012 на 15:12
Знам, че има такъв филм, но не съм го гледал ( с Еди Мърфи мисля). Онези Енеца и Румънев можеше да си измъдрят мелодия, не е толкова трудно! Това не съм аз да направя "песен" и да я чуят 100-200 човека. Тяхната песен има претенции да става летен хит които ще бъде слушан от милиони.
Последната песен на Криско пък има крадени и текст и музика от Ъпсурд и от Каризма...
РумънЯта не пущат първите места от класациите на MTV и това не е случайно, много им се кефя на музиката
Румънеца и енчев не са лоши, но ей тези малките ги бият отвсякъде
19,345,421 показвания
47,494 харесвания, 4,844 нехаресвания
http://www.youtube.com/watch?v=Pj3q0...feature=relmfu
И румънеца и енчев с шатрата
http://www.youtube.com/watch?v=p33exbjScds
442,985 показвания.
2,063 харесвания, 37 нехаресвания.
Родните чалгарки ги бият определено![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Наско така защото са некадърници почти всички, много по-лесно е да краднеш нещо отколкото да го измислиш. Хората навсякъде по света стават известни защото правят нещо смислено и оригинално, талантливи са и постояно влагат усилия да се развиват и осъвършентстват.Нашите са пълни тюфлеци лишени от всякаква фантазия, ако не са фирмените партета да взимат по някой леф да се наядат и напият на аванта са умрели от глад, да ги ева в измислените кьорсуфраджии.
Happy68 (11-08-2012)
Много добре го каза.Наско така защото са некадърници почти всички, много по-лесно е да краднеш нещо отколкото да го измислиш. Хората навсякъде по света стават известни защото правят нещо смислено и оригинално, талантливи са и постояно влагат усилия да се развиват и осъвършентстват.Нашите са пълни тюфлеци лишени от всякаква фантазия, ако не са фирмените партета да взимат по някой леф да се наядат и напият на аванта са умрели от глад, да ги ева в измислените кьорсуфраджии.
50..............................................
гадните шваби![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....