Taка е. Наистина добри снимки прави.
Rumy ти взе ли си Нокиата или още й се курдисваш ?
Брех, веднъж и аз да сбъркам в преценката си
Нокиата наистина прави вълшебни снимки.
http://www.flickr.com/photos/nokiaof...7629545720673/
Руми браво на теб. Този път вярно казваш. Извинявай !![]()
п.п. май си измислих подарък![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (27-07-2012)
JaY_Z,
все едно съм там...малко си пообелих коляното ...подхлъзнах се по нагорнището![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe, жива,здрава и повече хубави моменти заедно!!!!
----------
ти ако знеш какви баири качвах...пък си мислех че имам минимална физическа подготовка........видях с очите си падането на отрязано дърво дълго 12-14 метра....за съжаление не можах да реагирам и да щракна...за жалост мухльо с бензинова резачка събаря за минути нещо което е расло десетилетия....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
albagpipe (27-07-2012)
Деца мои... като си говорим за апарати и пиксели, по-добре е сякаш да можем и да разпознаваме обектите -приоритетно пред броя на пикселите.
Тука са некакви 5 мп на телефон, а името на лещата не е изписано - значи е боб и леща, но "Огнените криле" въпреки това се виждат, щото има можещ да ги хване.
Преди малко я направих .... и позволявам, ако на някой му се прииска да ме забие с нещо по-добро, да ме забие .... ако може де.
![]()
Последна редакция от anonimen komardjia : 27-07-2012 на 20:30
JaY_Z, ето за тези снимки и качество на снимки говоря
Да оставиш идеята какво е снимано, а да обърнеш внимание на състяващите го елементи. Великолепно.
----------
anonimen komardjia, Ето ти задача. С твоят телефон направи ей такива снимки:
http://vehvepznbyf.livejournal.com/55088.htmlСигурен съм че насладата ще бъде в пъти по-голяма.
ах-ххх JaY_Z опорочи изявата миразкарай ги веднага че ме дразнят
![]()
Много злобничко момчетанямам думи
тези снимки се правят с пари. видях му снимките - човека познава добре вълните - сърфист е и по цял ден е във водата- фото техниката му стои доста пред уменията му , което не значи, че не е добър сърфист.![]()
Ще се усетиш се сетиш с какво са направени хубавите нещаах-ххх JaY_Z опорочи изявата миразкарай ги веднага че ме дразнят
![]()
тези снимки се правят с пари. видях му снимките - човека познава добре вълните - сърфист е и по цял ден е във водата- фото техниката му стои доста пред уменията му , което не значи, че не е добър сърфист.![]()
И какво значение имат уменията му на сърфист за снимките които е направил ? А и все пак от снимките имам чувството, че би изкарал повече пари отколкото от карането на сърф. Поне съм останал с впечатлението, че сърфистите са лентяи, безделници и не особено долюбвани от по-елитният кръг на обществото. Но може и да бъркам. Ако имаш информация, дай насам.
ах-ххх JaY_Z опорочи изявата миразкарай ги веднага че ме дразнят
![]()
тези снимки се правят с пари. видях му снимките - човека познава добре вълните - сърфист е и по цял ден е във водата- техниката му стои доста пред уменията му , което не значи, че не е добър сърфист.
anonimen komardjia, не съм имал и най малкото намерение да омаловажа фотоса ти....дори напротив адмирации.......не може да отречеш обаче че винаги има по- ....дали ще е благодарение на умения или пари...пък ако е комбинация от двете стават уникални неща...
ПП аз например се запалих по нещо като хоби....ако имам време ще кача снимки...да дадете мнение
ПП ПП сега кат се замисля ти давам прекрасна възможност да си го върнеш и да ми изпраскаш един психопрофил на <<примирен лузър>>![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....