Абе Горан Брегович има нов албум тоя е страшен
слушал ли е някои новите пърчета
Абе Горан Брегович има нов албум тоя е страшен
слушал ли е някои новите пърчета
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде лека от мен...........................
какво става като дадеш разхлабително на чайките на плажа....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
JaY_Z,
ех представяш ли си тъй да ти прецакат плажа
----------
----------
Чудно ми е на този нерационален пазар как могат да се спазват разни планове и разчети
Дисциплината е водеща и най-важна естествено ...но не само в трейдинга - навсякъде в живота...
иии няма как да си успешен трейдър ако не си успешен и дисциплиниран в живота ...
сега пък какво значчи дисциплина - ще мисля и чопля днес ...
това трябваше май другаде да го пусна ...но не би ...тук ще си говоря сама
не ми се просят нови звания ...
"- Не се променят само най-мъдрите и най-глупавите"
Конфуций
аз ще ти кажа за мене как съм го приел...щото като цяло съм лаик и този начин на мислене не ми създава конфликти вътре в мен....в живота горе доле всичко стъпва на два полюса....от там нататък са нюанси....късмет/карък, плюс/минус, успех/неуспех и т.н. ....в същия ред на мисли като се говори за пазара като нерационален не е правилно да се приема само за хаотичен....менкат се хаос със ред (от някакъв порядък)...преливат някак си...като времето - след всяка буря изгрява слънце...работата на тези планове и разчети е да те държат в кондиция, мотивират, нахъсват ако щеш и в същото време предпазват както акаунта ти така и психическото ти състояние....горе доле е като в живота - полагаш основите, правиш необходимата подготовка и когато съдбата ти предостави възможност от теб зависи как ще се възползваш т.е. по скоро от действията които си предприел преди това...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
albagpipe (26-07-2012)
JaY_Z,*
точно тъй си е ...много добре си го казал
като го преосмисля ще дойда да се изкажа![]()
![]()
тва ме подсети за 1 интервю с Иван Лечев , бяха тръгнали много да го хвалят зимащите интервюто , колко бил велик ,кви неща правил , какво можел .., а той само се усмихна леко и им вика ...
може и така да е , но няма как да изкараш нещо от себе си ако преди това не си вкарал
Последна редакция от RyMu : 26-07-2012 на 11:26
Oleg (26-07-2012), JaY_Z (26-07-2012), anonimen komardjia (26-07-2012)
Уффффффффффффф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
При Ва`зи така ли е горешо, както е при На`зи
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване