Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
спретнах си едно клипче по мое стихо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
-------------------------------------------------------------------------------------
.................................................. .................................................. ........................................... КО? НЕ!
Svilen (03-08-2013)
Здравейте дами,
Имам нужда от вашата помощ - Искам да направя подарък на моите родители, които отдавна искат машинка или месомелачка електрическа за плодове, зеленчуци и месо. Не знам точно така ли се казва, но идеята ми е, че се сещате за онези ръчни метални от едно време дето се мелеха домати за зимнина, но ако сложиш моркови или прочие става много трудно / даже аз лично съм чупил част от масата като се опитам да напъна като се залости/ наслои много от материала/ ?
Попаднах на някои, но не знам да не сбъркам дали е това и дали някой ползва такава машинка и може да сподели мнение ? Моля за помощ, защото не знам дали са читави и най - вече за това за което ми трябва - лесно смилане и даже ако може да отделя семки и т.н за приготвяне на зимнина, а и какви параметри и марки са добри![]()
http://mesomelachki.pazaruvaj.com/ro.../opisanie.html
http://www.azola.bg/zelmer-8865-%28%...%B0%29__155422
http://www.azola.bg/%D0%BF%D1%80%D0%...%B0%29__155423
http://shopping.bg/mesomelachki
Благодаря предварително дами!
----------
Никой ли не ползва такава техника ? Или поне, ако може ме насочете за марката, ако не сте използвали такава техника за зимнина?
из блога на 18 годишно тенейджърче полвдивчанка....
Добър ден, роби! Бачкате ли здраво за 300 лева, А? И за 200 ще бачкате, ако Дянков огладнее...Сигурно не ви е срам да си гледате децата как обикалят покрай витрините с китайски боклуци, със старите си изтъркани 'обущета'...Бачкайте и ги лишавайте, че Дянков е гладен...
Спи, народе! Преклонена главица сабя не я сече! Спи, народе! 240 душмани безсмъртни имаш, дето 7 000 000 никога не могат да ги победят, защото са 7 милиона - всеки за себе си!
Спи, народе...Бъдеще има за теб някъде далеко в чужбина, далеко от род и родина, далеко от стара ти майка, далеко от клети ти дечица, без тебе да раснат, че някое и друго евро да пратиш!
Спи, народе! Баба ти докато я пребиват и изнасилват за 40 лева! Ръка не вдигай на душманина - ръцете са ти да бачкаш за 300 лева! Ръцете са ти да си милваш детенцето, дето плаче за нови дрешки и обувки!
Спи, народе...ИМАШ 500 ГОДИШЕН СТАЖ!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Неблагодарници
Неволно вчера в офиса дочух
една колежка с друга да говори
за нещо гневна, и наострих слух;
„Да знаеш само колко лоши хора
свекървата и свекърът са само!
Мъжът ми също! Представи си, вчера –
сърдито каза – по съвет на мама
сама приготвих леща за вечеря.
А те, неблагодарници такива,
от лещата не искат да ядат!”
„О, мила моя, но така не бива!
Това е грубо! Следващия път,
щом дъртите, и твоят мъж дори,
да хапнат не желаят, им кажи
какъв е труд дордето се свари
паница леща! Нека им тежи
на съвестта!” – отвърна, и сърдито
на някого закани се с ръка.
„Какво ми казваш? – първата попита –
Да се вари ли? Чакай, как така?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви