хахаххахах, естествено, друга ми беше мисълта, има голяма липса на елементарно въспитание, тия думички като, заповядай, благодаря, моля, все повече излизат от речника на но хората.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (22-02-2013)
бе има няма 30-40% са кореняци варненци....фамилия...рушнал им къщата и им дали копторки по 60 квадрата....и още са изживяват кат собственици.......останалите 30-40% празно....останалите 20% АЗ....
айде със здраве и наздраве от мене!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
що ми са преева поста....
==============================================
<< ordo ab chao >>
фицката (22-02-2013)
ей кат тоя като видя сабалян във хода, направо ми иди да му отговоря, вкарвайки му един в сурата.. абе ти още не си се събудил, а те та почват?!!
----------
Горкото Кучи, едно 5-6 месеца е вило срещу луната, кат се пресещало как преди това е въртяло опашка, гонейки волно пеперудки из родните прерии край Дунава. (нали си от там?)като се нанесох там де живея сега.......горе доле разбрах кои са комшиите....като се засичаме в ансансьора им викам <<добър ден>>.... <<здрасти>>...оне диванета ме гледат ококорено все едно пари им искам...камоли да викнеш някой да изпиете по бира...........тъй че туй де го говориш е по селата и малките градчета...
ПП и в другите държави...дет не са толко огладнели и озлобени....
Ми така е ДжЗи, тука е така! Бати Мишо Шамара (наш местен рап творец), нали знаеш какво казва "не ме гледай като изтребител, щото ще станеш кръводарител", а преди 20 години беше съвсем - особено из кварталите. и бой ще ядеш ако трябва, което си е вид внимание.
Из кварталите съм ходил рядко, но всеки път запомнящо се. В една дискотека Амадеус в Петлешев, се наложи 5 коча наведнъж да хващаме едно такси жигула по най-бързия начин. събрахме се, но нямаше друг начин! Всичките от домакините на въпросното заведение бяха облечени с анцузи Адидас от Димитровград и гледаха страшно. "Шушляк" в "Кво ме гледаш бе?!!!! ШУШЛЯК !!!" идва от тези шушликови ментета, Но сега каквото и да си говорим си беше квартална гъзария отвсякъде . После с Емо щяхме да ходим, за да ни се извиняват, но не отидохме. Този е същия Емо дето ги трепеше на Киокушин турнирите и пиеше по 1 литър водка........ иначе, от дет искаш го гледай, Варна е работнически град, и хората са си длъжни да си осигуряват нужните забавления. Перник е пак същата работа, но е в западната част на страната и има магистрала със столицата и затова е много известен, а ние подобно съоръжение нямаме - бате Бойко ни обеща, но вече го няма , значи скоро не се очертава и ние да станем известни......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ясно Комарджи, защо един колега трейдърин ми каза вчера, че Бургас е >>>>>Варна![]()
Вие сте по бетер зле и от дивият запад преди 300 години бре![]()
така е, Олег. Въпрос на възприятия е . Ние бяхме поколението, което изнесохме демокрацията на плещите си. Средата бе особена. Сега е лесно - слагаш ризката, разрошваш перчема, парфюм, и газ към клуба, а там натъкмени пички със сходни интереси.... а на нас навремето ни се налагаше да крадем булки от съседните квартали и уреждането на отношенията с наличните средства си бе част от прехода. ... в Бургас по едно време носеха ножове. Тука не.
пп
два лайка ми се губят под постовете. ще те изплющя, ако не ги видя след 5 мин.!![]()
горкото Кучи първата година виеше из варна...ама из дискотеките.....студентин беше........иначе от дунавските прерии родом....даже като спомена перничани....популярните им голфетки повечето през нашата митница са минавали....крадените де...
пък Мишо не е толкоз лош....няколко пъти сме били на една маса във випа на дискотеката му...тя май изгоря вече де....
<< ordo ab chao >>
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
фицката (22-02-2013)
1. ше ми са мазнят от сабале още ,ама хаей кат тоя като видя сабалян във хода, направо ми иди да му отговоря, вкарвайки му един в сурата.. абе ти още не си се събудил, а те та почват?!![COLOR=Silver]
........ иначе, от дет искаш го гледай, Варна е работнически град, и хората са си длъжни да си осигуряват нужните забавления. Перник е пак същата работа, но е в западната част на страната и има магистрала със столицата и затова е много известен, а ние подобно съоръжение нямаме - бате Бойко ни обеща, но вече го няма , значи скоро не се очертава и ние да станем известни......:
2. нъл тва викам де .....темерути![]()
anonimen komardjia (21-02-2013), фицката (22-02-2013)
глътнах си граматиката чактака е, Олег. Въпрос на възприятия е . Ние бяхме поколението, което изнесохме демокрацията на плещите си. Средата бе особена. Сега е лесно - слагаш ризката, разрошваш перчема, парфюм, и газ към клуба, а там натъкмени пички със сходни интереси.... а на нас навремето ни се налагаше да крадем булки от съседните квартали и уреждането на отношенията с наличните средства си бе част от прехода. ... в Бургас по едно време носеха ножове. Тука не.
пп
два лайка ми се губят под постовете. ще те изплющя, ако не ги видя след 5 мин.!те ти го лайка
![]()
anonimen komardjia (21-02-2013), фицката (22-02-2013)