Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-02-2013)
Разбира се, че говорим за непознатиА знаеш ли колко пъти съм ставал свидетел, на опашка в супермаркета, възрастни хора без кредитни карти си подават директно портфейла на магазинерката, за да вземе колкото им е сметката
Аз понеже съм си българче и правя очите на 100 дъли няма да ги преджобят
Е не съм видял такъв случай
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
глупости
не съм забелязал някой да се държи враждебно за любезно и възпитано отношение .
----------
ми ко? кауни естествено. ма тва само го пподозирам , че нямах време да се помотая по стъргалото![]()
фицката (20-02-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
greedy (20-02-2013)
greedy (21-02-2013)
като се нанесох там де живея сега.......горе доле разбрах кои са комшиите....като се засичаме в ансансьора им викам <<добър ден>>.... <<здрасти>>...оне диванета ме гледат ококорено все едно пари им искам...камоли да викнеш някой да изпиете по бира...........тъй че туй де го говориш е по селата и малките градчета...
ПП и в другите държави...дет не са толко огладнели и озлобени....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ти първо си във варна, а там е друга българия . сите са темерути.навсякъде гледаха наборсучено като бях там .като се нанесох там де живея сега.......горе доле разбрах кои са комшиите....като се засичаме в ансансьора им викам <<добър ден>>.... <<здрасти>>...оне диванета ме гледат ококорено все едно пари им искам...камоли да викнеш някой да изпиете по бира...........тъй че туй де го говориш е по селата и малките градчета...
ПП и в другите държави...дет не са толко огладнели и озлобени....
а отделно там де живееш едва ли има и един кореняк варненец
аз пък тука в малкото селце пловдив винаги поздравявам във входа и винаги ми отговарят.![]()
JaY_Z (21-02-2013)
И Комарджито ли ?
==============================
фицката (22-02-2013)