Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (22-01-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре миличко, няма повече
А като съм платил 2700 евро за 1 година, много ли са ми взели, че да хода да се жалвам
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ми гледах го ама не открих къде им е калкулатора Как да проверя кат не казват кви пари ще искатМоже пък да правят като мен - гледам новините по канал 1 и след малко почвам да вечерям, въпреки че някои твърдят, че е вредно за фигурата да се яде след 19 ч.
SAXSTEN, а провери ли колко ще ти излезе в www.online.generali.bg. Aз днес там си поръчах гражданските за 2-те ми коли и ще ми ги доставят утре. Компанията е сериозна и е значително по-евтино от навсякъде.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ти къде се вреш при обикновените люде бре ?
Хората в БГ не могат си вземат(или с голям зор) 10годишна кола която като нова е струвала едва 30-40К и то в лева, ти ми сравняваш АМГ за 150К и то в евро
Ми съобразявай се малко де![]()
![]()
Трейдърът е извън системата като цяло ! За него няма значение дали бензина струва 1евро или 5 евро, той винаги ще може да си го купи.
Както и автомобилите които желае.
Ами имам една роднина, която живее там и наскоро ми споменава за по-ники суми, все пак не съм проверявала лично. А и не е нужно да се твърди, че били евтини гражданските у нас, понеже и средните приходи са много по-ниски.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz