GGBG, кажи ми, дали да не изтрия тия само на фейсбука?!
GGBG, кажи ми, дали да не изтрия тия само на фейсбука?!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Те типроблема е, че съм с мозила, ама така както е описано ги няма. дали са два варианта ама йок...нема ги....само да ги намеря аз тия бисквиДи...ще ги изям като бисквиДеното чудовище от улица сезам![]()
----------
намерих аз там дето са, и са като папки, ама сигурен ли си, че трябва да се изтрият ?!
----------
имя място където може да се търсят бисквитки, и като напиша "сурат книга" излизат доста, а като напиша форума нищо не излиза....
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
драгата (03-12-2012)
Искам бисквитена тортааааапроблема е, че съм с мозила, ама така както е описано ги няма. дали са два варианта ама йок...нема ги....само да ги намеря аз тия бисквиДи...ще ги изям като бисквиДеното чудовище от улица сезам![]()
----------
намерих аз там дето са, и са като папки, ама сигурен ли си, че трябва да се изтрият ?!
----------
имя място където може да се търсят бисквитки, и като напиша "сурат книга" излизат доста, а като напиша форума нищо не излиза....
==================================
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката, дам аз това го намерих, ама питам дали сички да изтрия
да не стане неква веселба
ужас пиша на 2 лаптопас 2 мишки съм....
олег е са ще уредя и тебе
----------
Oleg, https://forum.bg/showthread.php?625-...6%D0%B0/page41
410 мнение![]()
![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
А не мен спря да ми работи уиндоус бутона на клавиатурата и сега не мога да си местя прозорците. И що спря да работи идея си нямам, нито съм я мокрил нито нищо. Само няколко пъти котката ми я събаря на земята, ама всички останали копчета функционират![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката, дам аз това го намерих, ама питам дали сички да изтрия
----------
410 мнение![]()
![]()
![]()
Аз ги трия всичките, но пробвай само с фб, нищо не може да стане, само ще трябва да се логваш отново във разни тракерите например.
Изтривай ги всичките брефицката, дам аз това го намерих, ама питам дали сички да изтрия
----------
410 мнение![]()
![]()
![]()
Те после пак си се полепят
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
За да нямаш банери и други простотии, добавяш adblock.![]()
Кажи стана ли работата.
4444444444444444444444444444444444444444444