Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте! Големи мечтатели сте! Да подразбирам ли, че имате къси и се надявате да ви излязат на печалба? Тази вечер, най-вероятно първо малко надоло! След това нагоре, да каѫем пак малко!
В крайна сметка едва ли е от значение за вас - "Малко"!
Аз съм неутрален! Пиша за това което виѫдам в момента! Но при промяна се надявам да взема правилните решения, в точните моменти!
ПП: Еее! Удари си ги 1.1161................Подчертавам го, защото в момента ,в който го публикувах бяхме по посока 1.1100..........Толкова е елементарно всичко това......и много слоѫно в същото време, защото, се появяват съмненията и тогава започват грешките за по-малко опитните трейдери!
Моля??? Тази сделка не е от тези дни Д1368....още ли си я дърѫиш???
Щом не излизат, значи грешиш, Затваряш, взимаш си загубата......и започваш с нова позиция.......
Давам трендовете!
МН - нагоре
Уикли - надоло с тенденция за реверс
Дневен - нагоре
Н4 - нагоре с риск реверс
Н1 - надоло
М30 - нагоре
М15 - нагоре
М5 - по скоро надоло
М1 - надоло, но малко засега!
А! В тази каша, кой какво ще реши?
----------
Ето и нива!
Д
Р 1.12/ 1.1425
С 1.1018/1.0863
Н4
Р 1.1163/1.1244
С 1.1049/ 1.0997
Н1
С 1.1117
И тн.......
----------
Това е полоѫението! Възмоѫностите са много! Зависи от силиците, вдъхновението, манталитета, на всеки трейдер!
Много неща ,които са написани в букварите за трейдинг са актуални, но и много остаряли и неадекватни(понякога за превода на букварите и публикуването на друг език отнема десетки години!!!!)
----------
Всичко е толкова елементарно и се повтаря до ден днешен, не само за фореха, но и за всичко друго в ѫивота! Но хората притеѫават въобръѫение и затова различните хора придават различни цветове и форми на едно и също нещо, което си остава, непроменено, промяната е единствено в съзнанието на различните хора!!!!!!!!!!!
В това няма лошо, това помага на хората, да изпитват емоции, което прави интересен ѫивота!!! Но има лимит!!!! За фореха, това е недопустимо.....тук става въпрос на оцеляване.....Професионалис ите не изпитват, когато го правят, по правилно е : Изпитват, но са измислили предварително, непреодолими от емоциите бариери, които ги предпазват от фалит..........
----------
Всичко е толкова елементарно и се повтаря до ден днешен, не само за фореха, но и за всичко друго в ѫивота! Но хората притеѫават въобръѫение и затова различните хора придават различни цветове и форми на едно и също нещо, което си остава, непроменено, промяната е единствено в съзнанието на различните хора!!!!!!!!!!!
В това няма лошо, това помага на хората, да изпитват емоции, което прави интересен ѫивота!!! Но има лимит!!!! За фореха, това е недопустимо.....тук става въпрос на оцеляване.....Професионалис ите не изпитват, когато го правят, по правилно е : Изпитват, но са измислили предварително, непреодолими от емоциите бариери, които ги предпазват от фалит..........
----------
Професионалистите не изпитват, когато го правят, по правилно е : Изпитват, но са измислили предварително, непреодолими от емоциите бариери, които ги предпазват от фалит..........
----------
Професионалис.............така и не моѫах да си довърша изречението............................ ......къде е бъга..............друг път ще довърша........ явно няма да стане днес!
Тук май ще имаме малко гапче надолу...аз съм с къси, та да видим тази седмица как ще е
Тук май ще имаме малко гапче надолу...аз съм с къси, та да видим тази седмица как ще е
Най- вероятно и аз така виѫдам началото! Но понеѫе нямам позиции ("ми е все едно"), и ще вляза в подходящ момент(така си мисля-дълги или къси, сега съм във форма и има по-голяма вероятност да го направя??!!)
----------
В четвъртък се раздадох на мах и ми намаляха силиците, усетих го и в петък, събота и неделя се презареѫах..................Сега пак съм на Мах енергия!
----------
Победиш ли самия себе си, никой друг не моѫе да го направи с теб! Това е!
----------
Музиката от 2/3 години никакъв прогрес.........Едно и също! Сигурно има но, не им дават??????? Простотия се казва! Друго , което ме интересува!Компютърните инѫенери(хакерите- които са с най-демократични разбирания, от всички останали!
Аааа! Сетих се за нещо, което четох! Китай, никога няма да навреди на уолл стреет - "Ами то си е наше, защо да го правим".........;????!!!!!!!!
----------
В днешно време, тайни няма, иска се само енергия и мотивация, когато са слаби батерийките да ги изпразваме(рисковано е, но иначе, няма как).....без риск промяна няма!!!!!!!!
----------
Лошото е! От морално гледна точка! Това което взимаме е от някой, независимо с какво се занимаваме.......Ако някой има повече, означава, че други имат по-малко! И че нещо е взето от останалите, по един или друг начин - насилствено- най- често, с измама, и много много други методи, един от които е , злоупотреба със слабостите на останалите - морални, емоционални и тн.................
Всеки го моѫе това, достатъчно е да го иска много силно и да не се заблуѫдава за цената, защото човечеството, откакто съществува и на ден днешен няма промяна........целта на човека е да превъзхоѫда останалите, всеки според нивото, това е единственият му стимул, който му дава смисъл да съществува.......нещо повече от останалите......удовлетворен ието идва единствено в сравнението със себеподобните.....напред доволни и щастливи и обратното...кой както моѫе!!! Много деца, много богатства, много удоволствия.........безкраен е избора......За мен най- способен се усещам на пазарите!!!!!! И там ще превъзхоѫдам! Абсолютно съм уверен!! За тези, които, ще загубят, най-вероятно имат нещо друго, да го оценяват и да му се радват!!!!!