Vlad, какво е това http://en.tradimo.com/learn-to-trade/, за което набираш реферали? Разкажи малко повече. Ако е оферта може да се регна през твоя линк.....
Vlad, какво е това http://en.tradimo.com/learn-to-trade/, за което набираш реферали? Разкажи малко повече. Ако е оферта може да се регна през твоя линк.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти се квалифицираш.
Нито си казал, кое им е лошото, нито в какво са по-лоши от конкурентите. Казваш ми, че дрънкам, без да си отбелязал нито една причина за това.
Та затова искам аргументи какво им е лошото и защо моите думи са дрънкане.
В форума им има доста информация ако знаеш английски ще ти стане ясно. Ако не знаеш английски няма смисъл, така ли иначе няма да вземеш бонуса тогава.Vlad, какво е това http://en.tradimo.com/learn-to-trade/, за което набираш реферали? Разкажи малко повече. Ако е оферта може да се регна през твоя линк.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (29-08-2013)
Благодаря! Уж напоследък по-често посещавам форума, а не съм виждал подобно нещо и затова си помислих, че е поредната глупост заради която не си заслужава да си губиш времето...
Ще потърся сега...мисля, че се справям с английския, ще видим![]()
Ето тук съм писал в полето за реклами като в темата там сме обсъждали и подробностите по промоцията https://forum.bg/showthread.php?882-...B7%D0%B8%D1%82Vlad, какво е това http://en.tradimo.com/learn-to-trade/, за което набираш реферали? Разкажи малко повече. Ако е оферта може да се регна през твоя линк.....
Спреда на UniTrader при BMFN е по-нисък и платформата е по-удобна и има много опции в това конкурентите са по-добри от тях. Малко по-тежка е, но това доста хора не ги бърка. Не ми се спори повече по другия въпрос, защото просто влязох да оставя мнение за брокера, а не да споря по форумите тей че спирам.Нито си казал, кое им е лошото, нито в какво са по-лоши от конкурентите.
nnikos (29-08-2013)
Някой търгувал ли е акции през тях ? / BenchMark Trader платформата говоря /
Спредовете са като тези на Бенчмарк. Явор(който отговаря на въпросите в БМФН) каза, че били много по-ниски от на конкуренцията и му показах директно два шота със спредовете на бенчмарк и техните, и бяха еднакви.Спреда на UniTrader при BMFN е по-нисък и платформата е по-удобна и има много опции в това конкурентите са по-добри от тях. Малко по-тежка е, но това доста хора не ги бърка. Не ми се спори повече по другия въпрос, защото просто влязох да оставя мнение за брокера, а не да споря по форумите тей че спирам.
Платформата им на мен пък не ми харесва. А ти щом си начинаещ, е нормално да те впечатляваш шарените неща, но това не означава, че е по-добро
Не казвам, че са лоши, но не предлагат нещо кой знае колко добро и да буят конкуренцията. На равно са общо взето![]()
Платформата им Trader за търговия на общо взето всичко - от акции, CFD, Forex Опции, ETF, е много добра. Наскоро намалиха и комисионните за търговия с акции и CFD. Също така предлагат уникална възможност за търговия на всички фондови борси в света. Обикновено другите брокери предлагат акции само от американските борси.
Така е, има избор при тях и там от скоро съм на демо, но ме интересуваха преки впечатления за реална търговия на CFDs.Платформата им Trader за търговия на общо взето всичко - от акции, CFD, Forex Опции, ETF, е много добра. Наскоро намалиха и комисионните за търговия с акции и CFD. Също така предлагат уникална възможност за търговия на всички фондови борси в света. Обикновено другите брокери предлагат акции само от американските борси.
мошеници и измекяри са бенчаич не се занимавай
![]()