30 какво ,пипса или поинта ,щото ако е пипса то са 300 поинта и туй много пара.
.....................................
Някой не знае ли по еврото до колко отива да шари.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
30 пипса на кивито- взеха ми стоп и това ми беше повода за раздялата с тях.
----------
Чак толкова, откакто пиша тук, за стоповете фиксираните спредове определено ги предпочитам, реално много не ме интересува изнасят ли ми се поръчките на реалния пазар или не, аз съм някакъв даже не и планктон на тоя пазар на акули.Кой ти каза, че не е нормално ?
Ти вече си от бая време на пазара. По-рано написах да се погледне моментният спред колко е. В момента в бенча е 3-4. Снощи обаче към полунощ беше 14. В алпарито беше мисля 17.
На GBP/AUD му е просто такава спецификацията. Напълно нормално е по време на новини да стане 50пипа. Това не е евродолар, където макс разпъване да е едва 6-10пипа.
А при инстата фиксиран спред е 12пипса на GBP/AUD
На армадата фиксирания спред е 3 пипса, по принцип екзотиките винаги са с по-големи спредове при всички брокери, но като слагам стоп плюс 2 пъти спреда не е все тая 3,5,12 или 20 пипса е тоя спред, така че това не върши работа поне на мен за часова търговия с разширяването на тоя стоп.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това което съм почернил е точно така. Обаче не говорим на теб или мен кое повече ни устройва, а дали е нормално или не.Чак толкова, откакто пиша тук, за стоповете фиксираните спредове определено ги предпочитам, реално много не ме интересува изнасят ли ми се поръчките на реалния пазар или не, аз съм някакъв даже не и планктон на тоя пазар на акули.
На армадата фиксирания спред е 3 пипса, по принцип екзотиките винаги са с по-големи спредове при всички брокери, но като слагам стоп плюс 2 пъти спреда не е все тая 3,5,12 или 20 пипса е тоя спред, така че това не върши работа поне на мен за часова търговия с разширяването на тоя стоп.
А и ти самата си написала, че при екзотиките спредовете са по-големи по принцип. И е напълно в реда на нещата при тях, по време на новини да има такива разпъвания.
Прекалено много са необразованите, НовакНе знам защо има такова огромно нежелание да се научат елементарни неща.
![]()
Що те вълнува, насила можеш да вземеш но не можеш да дадеш, всеки да си прави сметката.
А наскоро един дядо друг лаф ми каза - вземи па хвърли, но няма да отказваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес на новината на паунда спреда беше само 3p)
Олег, на овърнайта винаги се качва. Да това е нормално. По това време и 20 пипа спред съм виждал. Но 50 пипа, си е жив обир. Новини, не новини, спреда по 10, не е нормално.
още ли ги чепкате тез мошеници ва![]()
![]()
толкоз ли не останаха брокери, че при тез да съ надъни някой
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Това съм засичал. Той може понякога и 100 пипа да го вдигат, просто не е нормално.
50пипа в гбп/ауд, не в евро/долар. Екзотиката не е като мейджъра.
Прави разлика защото е много значителна между двете.
----------
Айде ся мошенници били. Тарикатските ти подходи за мамене на системата не сработват при тях и веднага станаха мошенници
Крадеца вика, дръжте крадеца![]()
Произлиза от- Покажи ми лъжеца, да ти кажа крадеца.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark