аз съм усещал леко бавене кого едно време супер много скалпвах златото.....ама незнам дали е било специално за мене.......
аз съм усещал леко бавене кого едно време супер много скалпвах златото.....ама незнам дали е било специално за мене.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И при мен има проблем при златото , дори на демо забива при големи движения.
Кажете нещо за петицата?
http://metatrader.benchmark.bg/_489.html
там демото е пей сърце
Не знам защо - сигурно съм си такава по принцип но винаги търся причината в себе си .
Не мисля, че някой има интерес да се държи лошо с клиентите и да ги прогонва.
Четворката съм я деинсталирала и теглила наново вече 3 пъти.
Първия път по препоръка на оператора след, което се оправи.
Дори си мисля, че многото накичорени тогава индикатори спомагаха за забиването - има логика
Дали пък няма пръст и конкуренцията...
не можеш да цъкнеш вече из нета без да ти се натрапи някой брокер.
Аз не цъкам по подобни обяви...но съм чела дори тук как хора от там научават за Форекса
Бях решила по едно време да се махна от Бенча.
Гадно е когато се мъчиш да проходиш и самият брокер да те препъва...но пък едва ли има перфектен брокер...едва ли и ние самите сме такива и ще станем перфектни професионалисти ...безгрешни![]()
Последна редакция от albagpipe : 07-09-2012 на 10:31
А бе брокерчето става,общо взето всичко зависи от нас............................................ ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако се говори за бенчмарк и валутите си е точно така
Ако брокера ти е крив, ситуацията е на калпава ракета космоса и крив
Няколко човека с които лично се познавам и са на бенчмарк, нямат никакви проблеми, как точно ей тук оплакващите се, все брокера им пречи
Сега вярно, че на петрола графиката е деформирана, на дакса котировките са без знак след запетаята, но що се отнася за валутите, всякакви оплаквания са ирелевантни.
Колкото до ДАКСА, Коце, ти нали го търгуваш на Бенча? К'во ще кажеш, всичко нормално ли е? Изключваме цифрите след десетичната запетая, както каза Олег, което не е болка за умиране.
абсолютно от дакса съм много доволен...никакво бавене...някакъв нищожен спред имат.....не съм имал никакви проблеми досега........![]()
И аз се опитах това да кажа...себе си трябва да оправим
тогава да търсим причина в брокера, платформата, нета, компа и къде ли не![]()
albagpipe, к'во стана с мт5 ?! аз сега ко качих ама не съм се сблъсквал с него и сега го разучавам ?! я кажи ако имаш някви впечатления![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
то е ясно че често грешките са в самите нас особено ако сега се поставя началото и на мен ми е интересно за МТ5 да каже Алба, все още си търся брокер за отваряне на още една сметка
МТ5 на Бенча го имам от известно време на Демо. Първите ми впечатления са че е същото като МТ4, малко са поразбъркали бързите бутони. Поне аз не намерих бързи бутони за индикаторите, трябва горе от "Вмъкни" , но честно казано не съм му и обърнал много внимание.