Честито на печелившите!Само това може да се каже.![]()
![]()
Честито на печелившите!Само това може да се каже.![]()
![]()
Eli2356 (24-06-2016)
Стратегията ми беше яко купуване под 1,38 през 50-100 пипа, доколкото падне и лимити пак през толкова горе-долу. 1,32 отдавна го предполагах, но нямаше как да не върне. Скоро няма да възстанови вчерашните нива, но и понеже още не се знае какъв ще е статута на УК и дали изобщо ще излезе от ЕС (един референдум още нищо не значи), едва ли да пада още. По-скоро дългосрочен рейндж.Ами браво. Който е имал лимити и е действал реалистично определено е спечелил. Сега вероятно ще има дълъг период на силно люшкане на пазара.
Брокерите май бяха прави да променят марджин изискванията, макар че при 15 фигури това едва ли би помогнало? Сега дали ще бързат да ги възстановят?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Лелеее точно след като съм заспала е станал екшъна...А мислех да го изгледам, че такова чудо не се среща често.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да трябва по закон парламента им да потвърди че излизатСтратегията ми беше яко купуване под 1,38 през 50-100 пипа, доколкото падне и лимити пак през толкова горе-долу. 1,32 отдавна го предполагах, но нямаше как да не върне. Скоро няма да възстанови вчерашните нива, но и понеже още не се знае какъв ще е статута на УК и дали изобщо ще излезе от ЕС (един референдум още нищо не значи), едва ли да пада още. По-скоро дългосрочен рейндж.
,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен движенията ще продължат доста дълго време, а паунда ще остане нестабилен. Валути като йената и долара ще се търсят. При йената обаче според мен ще има промени от Якоруда, може би нови стимули, тъй като ще изтърват "яна"
pluto1 както е стигнало тази месечна подкрепа,
си мисля дали няма да върне целия спада и да продължи нагоре
jivko78 (24-06-2016)