То на форексмарт чак толкова хубаво не е. Леко притеснително ми е, щото предишния ми брокер фалира три месеца след като си направи клонинг с кипърска регулацияОпределено има солидна връзка между брокерите Инстафорекс и Форексмарт, не само защото вторият се ракламира в сайта на първия. Но не виждам нищо лошо в това и
апела да се "бяга бърже и далече от тях" ми звучи доста странно, да не кажа нещо по-грубо - дори глупаво.
Кой бяга от хубавото?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да не би Сашо Томов да е изпълнителен директор на новия брокер?
Защото скоро този корифей на родната икономика и политика нищо не е фалирал и
вече почвам да се притеснявам за менталното му здраве. А на некролог не съм попадал....значи е още жив.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега има някакви нови регулация в Русия за търговлийката между другото, може би и зарад туй от Инстата да отварят кипърски брокери.
Кой тоз брокер фалиралия?
Мъка си ти, ... голЕма мъка, ... еле за тебе най-вече ...Определено има солидна връзка между брокерите Инстафорекс и Форексмарт, не само защото вторият се ракламира в сайта на първия. Но не виждам нищо лошо в това и
апела да се "бяга бърже и далече от тях" ми звучи доста странно, да не кажа нещо по-грубо - дори глупаво.
Кой бяга от хубавото?
Иначе от Убуу никой не бяга, ... по принцип, ...
Затуй са хабих и да напиша поста по-предишен ...