Имам малбко повече вяра в нашта стара Европа, прави грешки, чудна е, но все пак е натрупала повечко историческа мъдрост от новите цивилизации
Имам малбко повече вяра в нашта стара Европа, прави грешки, чудна е, но все пак е натрупала повечко историческа мъдрост от новите цивилизации
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
mck. (12-06-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (12-06-2016)
М-да и това е така, пък и с тая паплач, която навлиза се променя генома
Чернилки от бая години прииждат към Европа, покрай войните особено. Франция колко мильона негри има, Германия пълно с турчоля и кюрди и всякакви. Великобритания Мохамед най-използваното име.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако някой е ходил в Марсилия във Франция, може да се зачуди дали не е в Африка, неграта и арабите са повече от белите, пък заведенията само араби ги държат, ако се разходите по центъра само араби собствениците, гаден град не ми хареса изобщо
дано не ми се налага да ходя там никога отново
----------
Африка ще превземе Европа с неграта и арабите
кой ще стане малцинство накрая ще видим![]()
Дизелче, това тъжна вест за нас, не е смешно..............
ако не измислят как да ги изчистят ще станем малцинство
може нещо вирус да им пуснат![]()
мислиш ли,че те не мислят как да изчистят нас......
Ден трети на улични боеве в Марсилия: десетки ранени и арестувани
Снимки АП
http://clubz.bg/40792-den_treti_na_u...i_i_arestuvani
старо е , но от време на време го пускам .........................ако някой е ходил в Марсилия във Франция, може да се зачуди дали не е в Африка, неграта и арабите са повече от белите, пък заведенията само араби ги държат, ако се разходите по центъра само араби собствениците, гаден град не ми хареса изобщо
дано не ми се налага да ходя там никога отново
----------
Африка ще превземе Европа с неграта и арабите
кой ще стане малцинство накрая ще видим
плана е МНОГО СТАР и е задействан.....
https://www.youtube.com/watch?v=_GMW...94F4292B2053F5