Плуто , дай линк . ..
----------
да с тази стратегия ,но не и в този вариант в който аз я представям. . . .. ние не правим реклама . .
. .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ае добре .... изпипал е уеко индикаторитеL1914 .
http://i.imgur.com/gZCb118.png .![]()
![]()
той я купи преди близо 2 години някъде . .аз от доста време ползвам само каналния индикатор , ( този в бяло ) на сметката ми на Инстата .
----------
тук съм влезнал на дълги , малко на по-добри нива понеже го видях късно влезнах доста след сигнала .
----------
стоповете са на 10 пипса под и над жълтия сигнал ( фрактал) . . .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така като попрегледах какво сте писали, струва ми се не си заслужава да и отделяш месец
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
КинО (06-06-2016)