Ехей, с обиди ли започнахме Кура, благодарш ти. Виждам, че ти си шампиона в дисциплината![]()
Ехей, с обиди ли започнахме Кура, благодарш ти. Виждам, че ти си шампиона в дисциплината![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
що обида бря... туй беше комплиментсериозно
и май верно от най-големия спамер към момента
не смятам, че спама не е нещо лошо като се плаща добре![]()
даже от време на време и някоя плодотворна мисъл се появява в процеса
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
хаха, значи спам не е точното понятие, което си искал да използваш, така ще го разбера. Според мен е добре, като отвличане за момент от професионалния живот, един вид бъбрителна, активна почивка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да, нещо такова...
за мене е повече набиране на капиталец чрез проявяване на висша форма на най-силната ми страна - интелигентна простащина![]()
Хаха, да разбирам, че тук успяваш да покажеш силната си страна и да доразвиеш комуникативните/когнитивните си способности, така ли?
те са развити отдавна...от туй повече не може...
![]()
Хаха, винаги има варианти за по-голямо личностно равитие и ескалация на потенциала, аз вярвам в теб!!![]()
верно е товапринципно ако сериозно се каже туй дет го казах по-рано говори много лошо за оратора
![]()
sinphant, ако въпроса ти е към мен, в момента не мога да отговоря нищо. Ползвам чужд компютър и ми е неудобно да свалям платформи и да правя анализи.
Утре вече ще съм на моя лаптоп и тогава ще мога да направя анализ на среброто и да го публикувам тук. До утре![]()
Svilen (14-09-2013)
silver- Малко съм уморен, затова ще бъда кратък. Не виждам ясен импулс( 5-ца) в нито една от посоките, т.е. среброто се движи в някаква корекция. Как ще се развие тя, едва ли някой е наясно. Според мен има голяма вероятност там, където съвпадат C и Y, да е приключила първата част от корекцията на (3) и ако това е така, то в средносрочен план ни очаква възходящо движение, примерно до към 34,00-35,00. Бих наблюдавал зоната 19,20-20,50. Ако цената стигне до там и преодолее тези нива, вероятно ще пробие и дъното на 18,20 и тогава "дългата идея" временно се отлага. Който търгува среброто да си ползва стопчетата, защото ясна посока в момента няма. Ако се сетя още нещо, ще го добавя
![]()
Последна редакция от aboleon : 16-09-2013 на 19:21