Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
neo (27-08-2012)
Значи за надолу тия дни........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
eur/jpy h4:
eur/jpy h1:
за мен всичко за сега върви както трябва, не съм броил вълни от върха на z(зелена/синя) и а(червена) върха е 99.171, защото за момента вълните са ми малко "мътни" и бих изчакал...имам отворена позиция с преместен с топ и няма да бързам да я затварям с най-малкият обем ми е позицията и мисля, че няма какво да ме притеснява за да продължавам да я държа.....според мен по-голямо движение може да очакваме към края на седмицата, гледам ще има доста новини от япония....но само времето ще да покаже![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
aud/usd h4:
aud/usd h1:
aud/usd h1:
така ето и един анализ за другата двойка която следа с доста голям интерес
така, графиките на фрейм 1ч са две заради многото текстови етикети и не се могат да се видят всички за това съм пуснак две с което се надявам да се вижда всичко ясно
така, дал съм едно предположение за броене на вълни където за последната z(светло синя) от а(синя) не съм дал подробно броене, защото е доста стръмна, на по-малките фреймове ми прилича на петица вълна....като цяло в по-дългосрочен план си държа на триъгълника и съм твърдо надоле, пък ще видим, ест ако нещо не се случи така както предполагам, значи анализа не е правилен и ще трябва да се броят вълните отново
също така на последната графика съм показал и разминаване в РСИ индикатора и кендълите, което ме навява, че е възможно да има леко покачване, но както казах държа си твърдо за къси в дългосрочен анализ![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
браво чудесен анализ искам да видя твоя поглед върху евро/долар![]()
Bulls, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered!
FREELANCER, Здравей!
Радвам се, че още някой освен нас с Драганов публикува графика с вълново броене. Ако ми позволиш един коментар на картинката ти:
1. Вълна А - червена излиза, че е тривълнова, от което най-често следва плоска корекция (flat). Но В ти е много къса за флат. Тя трябваше да слезе поне близо до дъното.
2. Там където ти са 1,2 черно и 1,2 синьо нещо много са омешани.
3. (1)-(2)-(3) завършват вълна 3 - синьо? Трета вълна е все пак.
4. Чак толкова напред и с такива подробности (до вълна 5 - черна) едва ли някой може да предвиди.
Ако нещо не съм те разбрал, може да обясниш. Все пак целта е да се учим взаимно.Успех!
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
Драганов, би ли си пуснал анализа на дневна графика за австралиеца, че тук нещо не ми се връзва, но не мога още да определя какво точно.
На дейли имаме обръщаш клин или ендинг диагонал.
Но някак седи незавършено.
В същото време това на Н1 изглежда да прави триъгълник, ако го направи мисля, че номерацията може и да не ти е вярна.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.