aboleon, на предпоследната графика на п/д на м30 1-ва вълна е клин/ендинг диагонал. Те не са ли характерни само за петиците за края на движенията?! Или аз се бъркам...
м/у другото благодаря за анализа за който те помолих!
aboleon, на предпоследната графика на п/д на м30 1-ва вълна е клин/ендинг диагонал. Те не са ли характерни само за петиците за края на движенията?! Или аз се бъркам...
м/у другото благодаря за анализа за който те помолих!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Не се бъркаш, по-скоро информацията ти е непълна. При вълновата теория, така както я описва Елиът няма лидинг диагонал, а само ендинг. Лидинг диагонала е въведен значително по-късно от Робърт Пректър. Има някои разлики между ендинг и лидинг диагонала. Докато първия е съставен задължително от тройки и 1-ва и 4-та се застъпват, то при лидинг диагонала импулсните вълни може да са съставени от 3-ки, но може да са съставени и от 5-ци, като застъпването при тях не е задължително. А бе с две думи нагласяме си вълните както ни паснат, за да ни излезе бройката и анализа
----------
Преди малко влязох с къса.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (11-12-2012)
много добра темамисля да я посещавам по-често
.................................................. ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сорос е голем, и на години и на далавери, може да го стигнем некога![]()
Всичко е игра ........................................
така ,че темата е супер
Здравейте, колеги!
Виждам, че точно от година не съм писал в този форум, а любимата ми тема съвсем е замряла. Между другото това беше и една от причините да изляза преди време. Явно вълните са нещо прекалено мразено от редовия трейдър почти няма интерес към тях. Затова трябва просветителство. Аз пробвах да се изявявам на други места, но в крайна сметка напоследък реших да създам собствен сайт, в който да качвам анализите си. Надявам се, че не е много нахално, ако го цитирам тук : http://forex-opinion.blogspot.com
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
Bibco (10-09-2013)
Никак не е нахално, рядко се срещат добере направени блогове. Поздравления!Надявам се, че не е много нахално, ако го цитирам тук : http://forex-opinion.blogspot.com
От както почнах да си гледам графиката по -сериозно: подкрепи и съпротиви тренд линии спрях другите стратегии
мерси, ще го разгледаме сайта тиЗдравейте, колеги!
Виждам, че точно от година не съм писал в този форум, а любимата ми тема съвсем е замряла. Между другото това беше и една от причините да изляза преди време. Явно вълните са нещо прекалено мразено от редовия трейдър почти няма интерес към тях. Затова трябва просветителство. Аз пробвах да се изявявам на други места, но в крайна сметка напоследък реших да създам собствен сайт, в който да качвам анализите си. Надявам се, че не е много нахално, ако го цитирам тук : http://forex-opinion.blogspot.com................................
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ