Виж на м15 се вижда добре.,
Кога ли ще го оправят тоя форум.
Виж на м15 се вижда добре.,
Кога ли ще го оправят тоя форум.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak, -> Кога ли ще го оправят тоя форум.
дано да е скоро, че така яко дразни![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Колеги, вижте какво имам предвид за евро/йената. При хипотезата за завършена с вълна надолу, с което свършва и (b) на голямата корекция, вълни 4? и 5? червени са прекалено къси. Според Глен Нийли една вълна трябва да стане минимум 1/3 от предишната, за да бъде от същия порядък. А тук 4? не достига 1/3 от 3. По-скоро тя е някакво а от истинското 4!
С червени линии съм показал моето очакване. Просто имайте едно наум. Дано да сте прави и аз да греша и да продължава само нагоре.
П.С. Изключение от правилото за 1/3 могат да са б вълните.
http://www.prikachi.com/images/797/5091797u.gif
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
jforex, Свалих си Нийли, но от това което написа за една трета, значи той във всичко включва фибоначи,в тоя ред той изключва ли примерно корекции в порядъците от 50% например.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak, просто се сетих, че имаше нещо подобно, но не си спомням подробности. Май беше обвързано и с продължителността във времето. Трябва да го видим точно, да не би да бъркам нещо.
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Дано успея скоро да е прочета,искам да си изясня тоя детайл с едната трета и да си попрегледам другите неща за фибоначите и вълните, че този детайл е важен да се изчисти.
Novak, Не ти разбрах въпроса с петдесетте процента. Идеята явно е, че ако една предполагаема корекция не достигне 38,2 Фибо, е много вероятно тя да не е цялата корекция, а само част от нея. Аз така го тълкувам. Наблягам на ВЕРОЯТНО, защото никой никога не знае какво ще реши пазара.
jforex, предполагам си забелязал как четвъртите вълни в повечето случай са доста плитки, следователно доста от тях достигат едва 38,2 фибо![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
jforex, предполагам си забелязал как четвъртите вълни в повечето случай са доста плитки, следователно доста от тях достигат едва 38,2 фибо
Да, но го достигат. А 38,2 си е даже повече от 1/3. 1/3 е май около33,3. Вярное, че четвъртите доста често са плитки, но колко от тях си видял под 38,2. Сигурно има и изключения, разбира се. То ако всичко се случваше всеки път по един и същ начин...![]()
една прогноза за aud/usd:
w:
http://prikachi.com/images/34/5092034N.jpg
d:
http://prikachi.com/images/36/5092036m.jpg
h4:
http://prikachi.com/images/20/5092020s.jpg
h1:
http://prikachi.com/images/41/5092041h.jpg
h1 1:
http://prikachi.com/images/54/5092054t.jpg
това което ми "говори" това е пробиването на канала на вълна (b), и то с бича свещ, което мисля, че може да го вземем като потвърждение, че сме нагоре и така като гледам докато правя анализа и драЩа те тука гледам, че и следващият бар е бичи. Тъй като от скоро се опитвам да "чета" по свещите ако някой има друго мнение моля да сподели...
h1 2:
http://prikachi.com/images/58/5092058L.jpg
тук в елипсите на графиката се вижда двойно дъно, а индикатора е показал съвсем друго, което ме кара да мисля, че МОЖЕ би ще се катериме
нагоре
h1 3:
http://prikachi.com/images/60/5092060I.jpg
на рази графика това което ме притеснява е шипчето в елипсата, притеснява ме факта, че ако това е вълна втора, то тя минава първа..
важното ниво според мен е 1.05404, което ако бъде пробито, според мен може да се вземе като още едно потвърждение за продължаването нагоре...
според мен, има доста голяма вероятност, сценария който съм описал/показал да се изпълни...но както всички знаем само времето ще да покаже
п.с. ако съм объркал коментарите с графиките моля да ме извините, но форума днес е меко казано ужасен !
Последна редакция от драгата : 03-08-2012 на 11:50