Novak, Моля те, пусни анализа за паунда и тук. Ще ми бъде интересно.
Novak, Моля те, пусни анализа за паунда и тук. Ще ми бъде интересно.
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
Закачих го в предния пост, но днес нещо има във форума с цитати и линковете.
По вълнови корекцията я разглеждам като триъгълник, но не съм го очертала само етикети съм сложила и вътре с тройки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ето как видях аз прословутия триъгълник на седмична на паунда. Моля, ако имате възможност, коментирайте. По правилата на триъгълника след вълна Е трябва да тръгне да слиза надолу. Но като гледам каква хубава подкрепа има, означена с дебела червена линия. А пък и този триъгълник сякаш е очевиден, а това не е на добре...
http://www.prikachi.com/images/849/5087849F.gif
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Този е на седмична гледам го и аз в момента е в долната му част и яко напира от много време но няма пробив.
А освен че е очеваден таргета му е направо стряскащ.
Ако е б.то от по-големия порядък имаме едно добро бутане на долу.
Ако сме в 4та и тя така свършва ни чака пета надолу, а може и да е скъсена, толкова колкото да обере чакащите и даси обърне.
Последния вариант е тук да е някакво х от сложните, който вай ще се окаже най- вероятен.
Вижте Дейли варианта, че ни е по наложителен то накъде ще отпука
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вижте Дейли варианта, че ни е по наложителен то накъде ще отпука
Дейли варианта, който предлагаш се разминава малко с моя по следното:
1. За триъгълник може да говорим едва след като имаме завършена Д вълна.
2. Аз мисля, че сме направили Е вълна от седмичния триъгълник, първа надолу и това е нейната корекция. Т.е. - втора вълна. А триъгълник във втора май казват, че няма. Или е много рядко.
3. И от тази втора вълна сме направили А, В, а в момента правим С във вид на краен диагонал, който може да достигне до 61.8. Т.е. виждам я като 5-3-5 (зигзаг), а не триъгълник.
Ето и картинката ми:
http://www.prikachi.com/images/994/5087994G.gif
----------
Разбира се, това е след един бърз поглед. Може ако погледам още графиката да ми дойде друг акъл.![]()
Има логика в това, но тук вече много са ми размазани вълните и нищо не мога да преценя, в тоя краткосрочния вариант който даваш сме за нагоре, което пък ми се потвърждава по новия ми анализ от конвенционалния.А ти добре ги виждаш.
Понеделник ще е по-ясно.
Тъкмо нещо може и да се понарисува от диагоналчето.
Днеска съм твърдо за нагоре има много изказвания, които ще вдигат цената, трайно или краткосрочно не ми е ясно, но посоката е нагоре според мен.![]()
Последно май АВС изглежда като зигзаг
--------------------------------------------------------
----------
Днеска съм твърдо за нагоре има много изказвания, които ще вдигат цената, трайно или краткосрочно не ми е ясно, но посоката е нагоре според мен.
Ами вълновия анализ, който се опитах да направя подсказва същото, така че - и аз съм за нагоре, макар че не я играя тази двойка. Пък и сега като се запозная по-детайлно и ако се окаже, че наистина тръгне нагоре, може и да се замисля.![]()
Днеска май уцелих посокатаСега е интересно какво ще направи, дали ще задържи позиции и потегли нагоре или ще образува фалшиво движение е ще се върне към старите стойности
jforex, Когато два метода на анализ съвпаднат виждаш какъв е резултата положителен-дава много по-голяма сигурност.
Затова много ме е яд че още не мога да ги виждам добре вълните.