Според мен и двете приличат на флаг и първото се еизпълнило, но "маргариттката" е прекалено висока цел според менИзвинявам се предварително за нескопосаната графика , ама толкова мога . Мисля ,че е по темата . виждам на едночасовата графика два флага . има ли такава фигура въобще и дали целта не е маргаритката горе вдясно
http://prikachi.com/images/122/5012122j.gif
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
eurusd- d1,h4,h1 Публикувам алтернативен сценарий, по който също се заглеждам. По другия сценарий ме притесняват няколко неща:
1. Размера на В-синя. Малее ми. И като размер(38.2% от А) и като време, през което се е развила(около 51 дни, за сравнение А е за 182 дни).
2. Движението на цената в канал. По-скоро има вид на една вълна, в случая А, която се развива като 2-ен зиг-заг, отколкото на две вълни А и В.
В края на краищата пазарът ще реши в каква посока ще отиде и до къде. Така или иначе към момента съм за дълги.
Uploaded with ImageShack.us
fxg (14-07-2012)
Ицо, един въпрос малко извън темата, ще се събираме ли да пием по някоя друга бира да обсъдим пазара на живо, нещо като умря улицата умряха и срещите?![]()
Dax дневна...
Dax h1...
така...тъй като корективната ii(синя)ми е малко съмнителна по скоро ми е съмнително последното покачване, ако то не надмине върха на 6642 (ii(синя)) мисля, че може да се търсят входове за къси....на н1 съм показал как броя вълните точно от върха 6642ако имаме предвид, че низходяющото движение е започнало за iii(синя) то тогава движението от 6642 до 6344 бъде приемано за i-ва от iii-та синя то тогава ii-ра от iii-та синя може да коригира много дълбоко i-ва от iii-та синя...ако корекцията продължи нагоре то просто броенето показано на н1 ще трябва да бъде коригирано....
п.с. искам да се извиня предварително за коментара, ако е малко неясен бих отговорил допълнително![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
eurusd- Дълга с параметри: вход- 1.2188, стоп- 1.2162, цел- на по-късен етап(1.2272; 1.2323-1.2334; 1.2362)
п.п. Роска, нямам идея. Не съм се чувал с никой последните месеци, а и напоследък програмата ми е много натоварена и не знам дали ще успея да се включа, ако се разберете нещо. Иначе ще ми е приятно да се видим
draganov.t, DAXа нещо тъпче на едно място и не бих го играл на къси, по-скоро бих го изчакал да се развие, преди да се влезе на позиция.
soros, Макар, че анализа ми пропадна с гръм и трясък, още съм за дълги, но ме притеснява нивото 1,2130, да не иска да го тества.
П.С.
Говорих с Боряна и тя каза, че се чака някой да се върне от море, преди да организира нещо. Ак намериш 2 часа ще е супер![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Здравей Сорос . При евро/долар ,на 5 мин ,ако приемем 1.2323 за локален връх , броя 13 корективни вълни до затварянето на пазара . Това означава ли , че корекцията е завършила. Мога да ти задам въпроса и по друг начин - Вижда ли се светлина в края на тунела /все по-смрачаващия се/ за нашто другарче Дизела .
П.С. Някой ако ми каже как мога да маркирам вълните с линии ще мога да подкрепя броенето с графика.
Последна редакция от pluto1 : 21-07-2012 на 12:43