е, блазе ви
пловдивчани са най-кофти значи в това отношение ...
не искали и на кафето за стопове да говорят
не били длъжни ...те затуй викат - гадни майни
по въпроса за стоповете - 20 чукнати стопа макар и плитки са мор за малка сметка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сорос , няма проблемef4e, в поста си изобщо не визирах твоята търговия, нито сделките ти. Не съм ги наблюдавал, за да мога да кажа каквото и да е било по тях.
Идеята ми беше, че при контренето, така както съм го описал, успехът на сделката според мен най-вече опира да късмет. Вие с Олег твърдите, че не опира до късмет. Възможно е и да е така. Нито споря, нито имам намерение да налагам на някого мнението си.
Забележка: Така като съм дал входа на графиката, която публикувах, той също е много ранен и рисков и може да се причисли в графа "контрене". Графиката я публикувах, за да онагледя написаното, за да може по-добре да ме разбере по-добре albagpipe.така е както казваш ..всеки гледа от собствената си камбанария ..аз го споменах това само за да не остават с впечатление хората че това животно контренето е нещо което не може да се случи ...пъки си прав всеки си разработва методи ката за търговия и си преценява ...
![]()
Последна редакция от ef4e : 23-05-2012 на 17:21
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
20 стопа не са малко ,
1 ва фаза не се слагат стопове ...занулява се сметката
2 ра фаза слагат се стопове но не където трябва ...пак зануляват сметката
3 та фаза научаваш се къде се слагат стопове но пак се занулява сметката
4 та фаза научаваш се къде се слагат стопове но вече се научаваиш и къде да влизаш ...за да не ти ударят стопа..
това последното има разновидности и освен това фазите имат продължение ...
ти прецени до коя фаза си в момента![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
albagpipe (23-05-2012)
За draganov.t. Още един пример за това, което ме попита днес. Обърни внимание на RSI при 3-та и 5-та вълни.
Uploaded with ImageShack.us
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (23-05-2012)
eurusd-m30 Дълга с параметри: вход- 1.25642, стоп- 1.25450, цел- 1.26500
п.п. Докато пишех поста, цената е отишла в моята посока, което ми позволи да преместя стопа на 0, на 1.25650
soros как ти е дългата, и искам да те питам дали в търговията си местиш стоповете в отрицателна посока с цел, примерно да не ти чукне стопа и да се обърненадядвам се ме разбра
успех!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Имах малко работа, затова се позабавих. Междувременно се е активирал нулевия ми стоп на дългата и отложената къса поръчка.
Явно все още сме в низходящия тренд
Разбрах въпроса ти. Да, случва се. Преди по-често. Напоследък изключително рядко. Добре е да уточня, че стоповете, които поставям са различни понякога. Поствам ти графика, за да ме разбереш по-добре. Когато пипсовете до стоп 2 са повечко(30-50 пипса), слагам стоп 1, но той е доста близък(10-15 пипса). Понякога, но рядко местя стоп 1, при него все още сценарият ми не е пропаднал, затова. Стоп 2 не го местя, при него сценарият, който съм отиграл е пропаднал и сделката няма смисъл във вида, в който съм влязъл.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
прецених, че трябва да изчакам и добре направихпък ще видиме
надявам се преди да тръгна на работа да имам възможност да си преместя стопа, с поне малко профит![]()