ок благодаря за инфото, значи все пак правилно съм видялна мен корекциите са ми малко трудни тъй като както знаем са с много, много различни лица
благодаря!![]()
ок благодаря за инфото, значи все пак правилно съм видялна мен корекциите са ми малко трудни тъй като както знаем са с много, много различни лица
благодаря!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Искаше ми се да направя и публикувам още няколко анализа и за други валутни двойки, но нищо не ми привлече погледа, затова и се отказах. Ако някой се интересува от конкретна валутна двойка, ще направя анализ и на нея. Лек ден засега.
Последна редакция от soros : 22-04-2012 на 11:35
Аз търгувам на евро/йена само последните две седмици, макар да следя и евро/долар информативно как се развива!
Тази седмица ако има нещо интересно при него може да се пусна !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако не ти е проблем, би ми било интересно да видя какво виждаш на
AUD/NZD
NZD/USD
ако нямаш време и за двете, по-интересно би ми било да прочета за ад/нд.
благодаря ти рпедварително!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
audnzd- mn,w1,d1,h4
draganov.t, наистина ли търгуваш AUD/NZD? Лично аз избягвам да търгувам валутни двойки с големи спредове, затова и никога не съм следил нейните движения. Направих и анализ, въпреки че имах нужда и от по-голяма картинка(още 10-20 год. щяха да са ми достатъчни), но не успях да намеря такава. На графиките се виждат какви са очакванията ми и добавям, че няма да я търгувам.
Uploaded with ImageShack.us
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
усещам някаква загриженост във въпросът ти!![]()
(в добрият смисал)
следя доста двойки но търгувам много малко от тях, а ги следя, защото трябва тренинг на окото да открива сигнали на графиката
не не я търгувам, но това не означава, че не й обръщам внимание.Благодаря за инфото!![]()
eurjpy- h1,m15 За жалост съм изтървал на три пъти момента за добър вход(по моите критерии).
Както и да е има и такива моменти
Тези дни ще съм доста зает и вероятно няма да успявам своевременно да публикувам сделките си.
Ще го правя, когато мога. Успешни сделки.
eurjpy Дълга с параметри: вход-107.173, стоп-107.450, цел-106.850
eurjpy Дълга с параметри: вход-106.496, стоп-106.350, цел-107.100. Забележка: При първа възможност, ако пазарът ми позволи, ще преместя стопа на 0 или по-близо. Все пак тази сделка е срещу тренда, който се развива днес, така, че внимавайте.
След като цената "проби" 106.62, преместих стопа на 0(+1-2пипса). Предпочетох да оставя да се развие сделката, отколкото да я затворя на +15-16 пипса.