eurjpy- h1,m15- Дълга с параметри: вх-105.81, ст-105.44, цел-106.75. Успешни сделки.
Uploaded with ImageShack.us
eurjpy- h1,m15- Дълга с параметри: вх-105.81, ст-105.44, цел-106.75. Успешни сделки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
eurjpy- h4,m30,m15,m5 Все пак реших и влязох с дълга със следните параметри: вх-106.035, ст-105.70, цел-107.15. Успешни сделки.
п.п. Стопът съзнателно го сложих малко по-дълбок, за да не ме изхвърли пазара с 1-2 пипса и после да продължи в моята посока. Съотношението стоп-таргет си заслужава риска от допълнителните 18 пипса.
Последна редакция от soros : 11-04-2012 на 22:25
Сделката ми от снощи е "оцеляла", така че към момента този сценарий(за дълги) не е отпаднал. Към момента преместих стопа на 0(+2-3 пипса) и вероятно ще се оглеждам за добавка към основната ми позиция. Успешни сделки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Преди 10-на мин. ми се активира стопа. Тоталът е +23.5 пипса, като можех да прибера още 30-на, но реших да отиграя сделката по-дългосрочно. Към момента ще изчакам, а мога и повече днес да не търгувам, все пак идват празници, а и има доста новини следобед.
eurusd Според мен в момента пазарът е изключително "хлъзгав" и не мисля да влизам в сделка, още повече къса. По-скоро бих влязъл с дълга. Забележка: Докато преобразувам графиките и публиковам поста си, той пазарът вече се е "изказъл"
И аз съм бичи настроен въпреки, че в момента на поста ми двойката достигна връхче. Допускам меча корекция до 1.3120-25 и пак на север.
С тия графики имам чуството, че си завършил
курс на тоя И. Груев. С тия вълнови анализчета.
ако кажа, че поста ти е супер неуместен и глупав, ще бъде малко !
това, че не симпатизираш на И.Груев и мнението ти за него ни е ясно на сички! Не е важно кой с какви инструменти ''работи" на графиката било то индикатори, вълнова теория, фигури, съпротиви/подкрепи, хвърля на боб, леща, царевица, ходи на врачки, шамани и тн. Важното е на края на месеца дали ще отидеш да теглиш или да внасяш!
А това, че има колеги от форума където обясняват какво и как виждат на борсата и какви инструменти ползват....са малко и мисля, че на всеки му е полезно да чете тяхните постове, фомура е доброволен, никой не кара някой да му чете постовете! На всеки мисля, че няма да му навреди да прочете някоя нова стратегия за търгуване, може пък да му хареса и да започне да ползва.
Форума ми е бил доста полезен и само ми е помогнал и добавил нови неща в търговията ми и мисля, че на всеки му е полезно да чете темата на колегата сорос!
п.с. искам само да отбележа, че не искам да влизам в конфликт с нито един потребител на форума, но поста на колегата който съм цитирал, ме провокира да напиша това !
Последна редакция от драгата : 13-04-2012 на 08:44
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Малко съм уморен и не ми се анализира в момента. Ще го направя утре. Лека вечер на всички.
http://vbox7.com/play:b1620d9f