Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
heavencloser (10-12-2023)
Индексите хвръкнаха след данните за инфлацията в САЩ, според които се е поуспокоила. Не видях причина това да се отрази и върху долара в посока надолу, но и това движение е оказало въздействие върху индексите. С гап отвориха, а Nasdaq го чакам да пробие евентуално съпротивата, за да купя. Ще се възползвам от инерцията около пробива. Ако няма пробив съм на SELL на марджин сметката.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
heavencloser (10-12-2023)
Темата е леко замряла.... никой ли не трейдва индекси? От известно време -скоро се интересувам от индексите...според мен са за предпочитане пред валутите,но това си е лично мое мнение...пазара е огромен и възможности има навсякъде![]()
Първата група от трейдове са с добър вход втората обаче не са особенно първите два дето почти се припокриват третия пък е много късен....първата група бяха ударени стоповете втората излезнах ръчно....
Та някой може ли да каже защо са грешни тея два трейда по големият бар ,който се случи много бързо.....изобщо ква работа имам там?..../ Попаднах на свестен учител и в момента ми е по-трудно от всякога -заради факта ,че трябва да се освободя от лоши навици /
Aquila (12-12-2023)
Споделих сутринта ,че надушвам страх....никой не ще да купува,сега се връщам от почивка и обяд и гледам дакса са го продали....логично...
Aquila (12-12-2023), Нерегистриран (2)
Ами аз друго виждам, при Насдак очаквам 16,500 пункта. Около 15.755 има голяма подкрепа.
heavencloser (12-12-2023), Нерегистриран (2)
Да сега разгледах назад на дневна....има нещо такова ,но е било21-ва година ...за мен е доста назад във времето ,НО все пак трябва да се има предвид,лашнах миу едн ахоризонтална черта и също имам такава на самият връх ...но до тогава има време....сега сядам след вечеря....и гледам че доста плахо са го купували....обемите нещо са се вдигнали в последните 15 минути.... "пълнят" сянката на села ...ама за мен това си е все още зоната на големите кучета....шубе ме е да купувам ...ако го трейдвах щеше баят да е или към края на големия енгълф при реверса или веднага след него.....сега е късно вече.....в ДЗЕН състояние съм и наблюдавам самоговоря за 15-ката и на 30-ката имаме енгълф при ревърса.....както и да е ....занимавах се с йената и след това почивах.....иначе след 17:30 някъде започвам да се занимавам с насдак.....с дакс сутрин....и с йената...от ранни зори....
Нищо съществено не стана в дакса тая сутрин...... направих все пак 4 трейда два печеливши и два губещи..... кофти е и целя пазар май... ( при паунда пак нищо сутринта през новините много малко движение...) чакат се новините явно цялата седмица е екшън новини.......
Някой развърза кесията и си предложих услугите с още един трейд....сметката е удвоена междувременно....
малко много приближих стоповете явно и ме удариха.....тъкмо бях излезнал в почивка да пушано нищо каквото -такова.....иначе има още хляб в насдакчето....до кът стигне горното ниво.....дет си говорихме ....