Бачо имах питане към тебе относно дакса,кое ти даде повод за вход,придружено с графика,но гледам поста ми е изтрит не знам защо,но както и да е.Та по какви причини влезе дълго на дакса,оставяме настрана това ,че дългото пропадна?
Rule No.1: Never lose money. Rule No.2: Never forget rule No.1. – Warren Buffett
Може да не е пропаднало дългото, аз на месечна вече влезнах на синята заради многото нива на подкрепа. С минимален обем съм обаче, всичко върви надолу и реших да инвестирам част от печалбата във високорискова сделка, защото ми се струва, че може да има лека корекция при Дакса. А мама ме е учила да не съм на въпрекиАма аз, твърда глава, не увира
Влязох, и чета, че утре CME щели да прекратят търговията, за да не се разпространявал коронавируса. Дано не се засегне и Дакса, на американски индекси в момента сделки нямам, въпреки че по-рано щях да влизам при Насдака.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
CME прекратяват само търговията на пода. Електронната платформа GLOBEX ще продължи да работи.Може да не е пропаднало дългото, аз на месечна вече влезнах на синята заради многото нива на подкрепа. С минимален обем съм обаче, всичко върви надолу и реших да инвестирам част от печалбата във високорискова сделка, защото ми се струва, че може да има лека корекция при Дакса. А мама ме е учила да не съм на въпрекиАма аз, твърда глава, не увира
Влязох, и чета, че утре CME щели да прекратят търговията, за да не се разпространявал коронавируса. Дано не се засегне и Дакса, на американски индекси в момента сделки нямам, въпреки че по-рано щях да влизам при Насдака.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, не уточних, че е само на пода. Според мене обаче там се случват нещата, защото там става и има обмен на информация. В електронната версия си само ти. Тоест утре може да очаквам по-малко резки движения. Това е моята теория разбира се. Както и да е, ще пропусна утре, и без това е петък.
Причините са по-скоро фундаментални:
1. Парите не бива никога да спят.
2. Имах остатъчни стотинки в тр...бг, с които ако не се търгува дълго време ще ги откраднат.
3. Графичната ситуация към момента на вход, която видях абсолютно на късмет приличаше малко на дъно.
4. Като всяват паника по новините ние сме длъжни да хванем дъното.
Те това дето пропадна дългото не съм сигурен дали трябва да се игнорира - ако ГАПЪТ беше затворен в рамките на седмицата ситуацията технологично щеше да прилича на краткосрочна криза. А това дето се случи може да се приеме като поредно потвърдждаване на значително по-дългосрочно кризисно положение.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Култовата фраза на Димитър Попов "За бога братя не купувайте"изречена по повод освобождаването на цените през 1991г.можем да я перифразираме със "ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ПРОДАВАЙТЕ" да спасим капитализма![]()
Rule No.1: Never lose money. Rule No.2: Never forget rule No.1. – Warren Buffett
kypa (13-03-2020), Lucky13 (13-03-2020), gambletrade (13-03-2020), alba (13-03-2020), Нерегистриран (7), emoyambol (13-03-2020)
Имам някакво усещане, че днес индексите ще почнат да поскъпват и ще върнат част от спада. То вече се вижда подобен ръст. Много пари се обещаха от политиците и това има значение. Освен това след такива разпродажби е логично да има корекция. Не на последно място се сещам за принципа "по-лошо няма да стане".
Фючърсите стартираха много добре, но да видим следобед дали пак ще стане лошо..