Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нищо чудно да тръгне нагоре като гледам графиката, въпреки че е върнало малко от нивото на средните които ползваш. Има някакво малко двойно дъно с може би изпълнен таргет и нищо чудно и за нов връх да направи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако тръгне нагоре и ние сме с него бре
където е цената там сме и ние
претенции нямаме![]()
petar80 (09-06-2016)
Теория на вереятностите
а те са много това ме обърква
поглеждам графиката и катонвидя каквото видя веднага влизам в цирка независимо дали е рано или малко късно важното е да не изпусна цялото шоу![]()
аз ще го чакам да видя как ще реагира на тренд линията, дали ще отскочи и да вляза на едни дълги до върха предишния връх на 1 час или ще е пресече решително и тогава ще бъде късно за късите![]()
Каквото стане като стигне до там
аз влизам дълги няма какво да чакам
все пак тренда е възходящ абе зане ли човек![]()