Aм ко ши е за пращящо субару....и един фиат/алфа ромео върши същата работа
Иначе по-добре Порше...но то пък бая скъпо, затова най-добре AMG или BMW M, а може и Ауди S/RS![]()
не е същото изобщо брясубаруто е 4х4
![]()
и към 250 коня
за wrx имам предвид де
туй дет аз имах удоволствието да го разкекерча за малко беше 2003 година май... с бая кръгли фарове дет е модела
и струваше към 10-15 иляди някъде
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е
Аудито е 4х4 и към 400коня и отгоре и струва май пак към толкова
Е може и 15-20К да е. Но 10 годишно си е бая старо.
ем не знам, не съм карал таквоз аудиама ми се струва, че ще е бая по-тежко от туй... и съответно няма да се кара толкоз добре
а туй субару кът по релси завиваше направо
толкоз балансирана кола за тез пари особено не бях виждал до тогаз
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
CVC (24-02-2014)
Ахах, ако искаш да играем на подобни загадки ...ще те затрупам с картинки![]()
coldys (23-02-2014)
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
albagpipe (23-02-2014)