Лелееее, ти абсолютна пройдоха си значиСега, дали съм глупак, или не, уверен съм, че НЕ ти си този, който ще ме охарактеризира!
Годините ми са достатъчни, за да имам достатъчен житейски опит, във всяко едно отношение!
Мога само да ти кажа, че никога не съм има работадел, нямам нито един ден държавен стаж, а когато започна приватизацията в България, все още не бях навършил 30 години, но си бях натрупал достатъчно опит и средства, за да си закупя работеща фабрика!
А, относно ФОРЕКСА, за мен тръпката е в това да НЕ съм губещ, а, ТЯ, печалбата си идва впоследствие, като закономерност!
Дано успееш да го асимилираш! Успех!
А нещо умееш ли да правиш ? Освен разни мошеннически схеми, че не виждам друг вариант..все пак трябва и да ядеш, нали ?!
Чакам да ми отговориш - къде в поста ми видя да те наричам глупак ...?аз не се заяждам с никой, считам, че отговарям адекватно на някой, който иска да ме изкара глупак
всеки си има право на мнение, затова сме и тук, за да го споделим и изразим, а не да се характеризираме, кой, какъв е!
Защото аз продължавам да виждам друг текст в него ... ?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ако искам да кажа нещо на някой, нямам ни най-малки притеснения да му го кажа в прав текст ....
Вложил съм съвсем друг смисъл в това, което съм му написал, а това че той го интерпретира по този начин е само в негов минус ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
туй със нито един ден трудов стаж според обстоятелствата, при които се е случило може да бъде както изключително добре, тъй и абсолютно пагубно за форехсова кариера![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега се сетих и за още една поговорка.
Глупости правят умните хора, за останалите е ежедневие
Aaaaa тоз форум се спомина![]()
БЕЗОБРАЗИЕ !
----------
Кое да му е добрето куре ?
Има няколко варианта. Единият е да е чакал на мама и тати, вторият е да е помагал в някакъв семеен бизнес, но това не е без работодател. И Третият вариант е да е мошенник.
Ти кой стар съфорумец си с нови дрешки, кажи си няма те издавам за на моделатора, ама за другите не гарантирам.Сега, дали съм глупак, или не, уверен съм, че НЕ ти си този, който ще ме охарактеризира!
Годините ми са достатъчни, за да имам достатъчен житейски опит, във всяко едно отношение!
Мога само да ти кажа, че никога не съм има работадел, нямам нито един ден държавен стаж, а когато започна приватизацията в България, все още не бях навършил 30 години, но си бях натрупал достатъчно опит и средства, за да си закупя работеща фабрика!
А, относно ФОРЕКСА, за мен тръпката е в това да НЕ съм губещ, а, ТЯ, печалбата си идва впоследствие, като закономерност!
Дано успееш да го асимилираш! Успех!
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е тоз третия вариант е баш хубавия![]()
щот за мошенически схеми требе бая творчество и креативност
отделно резултатите зависят изцяло от човекОТ насреща дето е
демек баш както у пазаря
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май сте абсолютно по темата? Започна се скалпирането!
Заравяйте томахавките!
Наричаш ме мошеник ли? Не считаш ли, че отиваш доста далеч?
П.П. Добре си го подчертал, но явно не четеш! Нямам нито един ден ДЪРЖАВЕН стаж, а като цяло, стажа ми е над 25 години, има го и в НОИ!
А, тук, освен да хейтърствате, и да се заяждате, друго не правите, за да печелите пикливите бонуси, но да се надяваме, че модератора си е влезнал наистина в ролята!