Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Така си и мислех,но беше страх да го кажа,щот съм нов и де да знам,мое да ми се смеят
П.П.Ай модератора,да увеличи тез изображения,че с 4 не моем да си изкажем кво мислим,нещо кат цензура ми се струва.Пиша го в тоз пост,кат го видиш да му кажеш бря.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нов колко да си нов, колкот оназ 100 годишната жутата
И мен много ма мъчи бройката на чилячетата, ама ни смейм да са обадим от скромност бре войводо. Ма ти кът си го човръкнал въпроса, да земим да питаме модераторету що аджеба толкоз са ни ограничени емоциите. Не може ли да се поотпусне малко бройка чилячета от резерва ???
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да питаме колку да питаме,дъл не ни дръпнат шалтера:accuteНов колко да си нов, колкот оназ 100 годишната жутата
И мен много ма мъчи бройката на чилячетата, ама ни смейм да са обадим от скромност бре войводо. Ма ти кът си го човръкнал въпроса, да земим да питаме модераторету що аджеба толкоз са ни ограничени емоциите. Не може ли да се поотпусне малко бройка чилячета от резерва ???
![]()
Фицка искам следващата да е от 200пипонека за същото време.
Ей така нещо ей такова. Е тва е скалп, кво се плюмчиш с тия 20пипа
http://prikachi.com/images/341/4553341A.jpg
Видех го туй движение Грийди, но беше свирено положението, ако си го хванал БРАВОС и мнооооооооооого ти завиждамФицка искам следващата да е от 200пипонека за същото време.
Ей така нещо ей такова. Е тва е скалп, кво се плюмчиш с тия 20пипа
http://prikachi.com/images/341/4553341A.jpg![]()
1ин тик колко $ е
бре хора. Тва на тая нинджа нали.
Този скалп го профуках покрай разговор с една девойкаИ хич не ме е яд. за момент ми се стори че ме е яд, ама всъщност не.
Та идеята са ето такива движения. Затова е и интереса ми в новините. Може пет дена да не направя сделка, защото липсват нужните условия, обаче един път като ударя и да е повече отколкото две седмици работа. А това хубаво занятие липсва у форексо, в който си пък ти много добър
Тоя greedy ко не си беше сменил ника с rookie ся щеше в Астън Мартин да обикаля. Много знае наистина няма майтап
Всестранно развита личност. Самальотен индженер, от хастмалъци разбира даже и кивита възродява и сделки на форексо прави.
Боко наздаровия бря. Ти захлеби днеска ? Пазара пусна ли ти ? Казаха ми днеска че пазарът бил ТЯ. аз не знаех, искаше ми се да е тя, ама оти е в мъжки род и мислех, че е той. Ама ся като е ТЯ, я обичам още повече. Свършиха чилячетата, не моем си турим усмихнато пичлеме.