Интересно и платформата, и брокера, и индикаторите. И за нас по-старата генерация, дето сме скарани малко с езиците, платформа на български. Или по-добре да не си губим времето!
Интересно и платформата, и брокера, и индикаторите. И за нас по-старата генерация, дето сме скарани малко с езиците, платформа на български. Или по-добре да не си губим времето!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Отявлен" е меко казано, по-скоро хардкор скалпер(търгувам професионално класически скалпинг на 1 тик, за съжаление не на фин. пазари).
Колко сделки се правят - това е строго индивидуално, в зависимост от психо издържливоста ти. Аз лично търся 8-10 тика дневно, всичко над 10 го приемам като бонус. Имал съм дни в които съм нацвъквал 15 сделки до обяд, имал съм дни в по цял ден се зверя в монтора без сделка(най- вече в състояние на тежък махмурлук). Ботъм лайн - няма такова нещо като минимален брой сделки, важното е да си щастлива горда от себе си.
фицката (23-03-2012)
Еф4е ако не ти е проблем ще го качиш ли тук този скрипт , да не преравям цялата тема за експертите
Джиджи Биджи ето ти страничката да си го изтеглите тя и Новак питаше преди това....
http://en.luktom.biz/Page/447/luktom...l-order-editor
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
GGBG (23-03-2012)
Аз пък съм слушала за някакъв невероятен брой сделки дето си мисля че практически трябва да ги отваряш на хаос за да ги отвориш въобще ...ето и сега в картинката дето постнах ...да не ми се чудат спецовете на затварянето ..ползвам този ордер с 5 пип атаргет ..ако видя потенциал го спирам ..защото иначе реакцията на платформата не ми дава да скалпирам .."Отявлен" е меко казано, по-скоро хардкор скалпер(търгувам професионално класически скалпинг на 1 тик, за съжаление не на фин. пазари).
Колко сделки се правят - това е строго индивидуално, в зависимост от психо издържливоста ти. Аз лично търся 8-10 тика дневно, всичко над 10 го приемам като бонус. Имал съм дни в които съм нацвъквал 15 сделки до обяд, имал съм дни в по цял ден се зверя в монтора без сделка(най- вече в състояние на тежък махмурлук). Ботъм лайн - няма такова нещо като минимален брой сделки, важното е да си щастлива горда от себе си.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ефчето е стара хакерка бреДжиджи Биджи ето ти страничката да си го изтеглите тя и Новак питаше преди това....
http://en.luktom.biz/Page/447/luktom...l-order-editorИначе си е младо и русо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ef4e (23-03-2012)
Незнам аз много се заребих с тоя скалп.
Вкарахте ми мухата.
Искам да пробвам и сега само това ми е в главата.
Май ще пробвам някво демо.
Можете ли само да ме светнете къде да си отворя демо сметка.
При кой брокер. Имам предвид с тая скала дето виждаш цената.
малииии гриид закъсняваш с патентните вноски за ноу хауто![]()
![]()
Незнам аз много се заребих с тоя скалп.
Вкарахте ми мухата.
Искам да пробвам и сега само това ми е в главата.
Май ще пробвам някво демо.
Можете ли само да ме светнете къде да си отворя демо сметка.
При кой брокер. Имам предвид с тая скала дето виждаш цената.Пробвай тука да си цъкаш наволя
http://www.zen-fire.com/pages/demo/ninja_demo.html
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН