Пусни си го на тестера първо смешния сидус, да добиеш поне малко представа за поведението му, пък тогава си губи времето с демотата.Не съм пробвала досега, макар че отдавна се каня да пробвам на демо какво ще се получи,ако ги "слушам" безпрекословно за скалп да речем на 5 мин.
tretipip, aко имаш предвид фракталите на Бил Уилямс, не става дума за тях, а за едни, които се инсталират допълнително като потребителски индикатор. В нета съм го срещала, може да се свалят безплатно. sidus v2 се казва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какъв е този тестер? За мен демото е тестер, реалните сметки не са ми тестери.За поведението му имам представа, слагала съм го на графиките, но не съм търгувала по него.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
На МТ4-та тестера например. Пускаш му да мърда графиката на къвто си искаш фрейм, забождаш му индикатора и гледаш сеир. После си вземаш решението, дали да го допуснеш до следващ етап на кастинга тоз индикатор или направо в кошчето заминава.
Последна редакция от Emil Enchev : 08-01-2013 на 00:54
Ма как бе Ели,досега да си забогатяла.Аз се чудя къде ни е акъла да търсим стратегии,да разучаваме графики пък те парите на една стрелка разстояние.
----------
Това е по добрия вариант отколкото да го гледаш назад по графиката .Има много движения които не се виждат дава сигнал после връща ,а на графиката не си личи, а с тестера всичко си проличава.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аде бе, дъл тъй наистина ?
малка подсказка. тестера работи с O/H/L/C ма на 5 мин има 5 броя от тва пусто O/H/L/C на 1 мин а втях има по 60 сек тикове, па на 1 ч. има 12 5 минутни или 60 броя 1 минубтни или 3600 секунди тикове , та .........
да земеш да ми обясниш на мен лаика като как автоматизираният бактест ше се доближи до или ще надмине по качество ръчният?
ППот всичките софтове на пазара дето имат бактест модул има един единствен с що годе правдоподобен алгоритъм за емулация на котировки и .о изненада!!! не е МТ4![]()
Последна редакция от greedy : 08-01-2013 на 01:13
Oleg (08-01-2013)
Аз съм си богата по наследство и рождение бе, ако чакам на форекса... Са обаче ще видиш кво става от утре като пусна стрелките - стремглаво удвояване и утрояване на богатството. Ше се мъча аз с разни стратегии и анализи ...ай чупката!
----------
Това не го знаех... че имало такъв тестер в самата платформа - нали си имам демота, с които не участвам в конкурси - тествам си на воля там. Мерси за инфото!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Говорим си за различни неща.Гледам индикатор наближил и върнал от сигналната линия викам добре значи няма сигнал,слагам го на тестера и се вижда как е дал сигнал следващия период се връща цената и индикатора след нея и след това на графиката не се вижда да е дал сигнала.Тоест когато си тестваш стратегия с индикатор ти няма да го отчетеш като отворена и губеща позиция ако само гледаш графиката, а с тестера ще го отчетеш и ще имаш по реална представа какво може да ти предложи даден индикатор.аде бе, дъл тъй наистина ?
малка подсказка. тестера работи с O/H/L/C ма на 5 мин има 5 броя от тва пусто O/H/L/C па на 1 ч. има 12 5 минутни или 60 1 минубтни , та .........
да земеш да ми обясниш на мен лаика като как автоматизираният бактест ше се доближи до или ще надмине по качество ръчният?
ППот всичките софтове на пазара дето имат бактест модул има един единствен с що годе правдоподобен алгоритъм за емулация на котировки и .о изненада!!! не е МТ4
хихихихихи,
изтрещяйме гъзО у таванО
----------
грешиш, ма нема да успея да те убедяГоворим си за различни неща.Гледам индикатор наближил и върнал от сигналната линия викам добре значи няма сигнал,слагам го на тестера и се вижда как е дал сигнал следващия период се връща цената и индикатора след нея и след това на графиката не се вижда да е дал сигнала.Тоест когато си тестваш стратегия с индикатор ти няма да го отчетеш като отворена и губеща позиция ако само гледаш графиката, а с тестера ще го отчетеш и ще имаш по реална представа какво може да ти предложи даден индикатор.
сам ще стигнеш до това , що ти думам
индикаторите са ФУНКЛЦИЯ ОТ ЦЕНАТА BTW, та .................
Тука вече това много сложно станааде бе, дъл тъй наистина ?
малка подсказка. тестера работи с O/H/L/C ма на 5 мин има 5 броя от тва пусто O/H/L/C на 1 мин а втях има по 60 сек тикове, па на 1 ч. има 12 5 минутни или 60 броя 1 минубтни или 3600 секунди тикове , та ......... .........................................
ПП: от всичките софтове на пазара дето имат бактест модул има един единствен с що годе правдоподобен алгоритъм за емулация на котировки и .о изненада!!! не е МТ4за моя прост женски акъл. Аз ш`си тествам на демо, пък ако ще и повече от един "правдоподобен алгоритъм за емулация на котировки" на пазара да има. Барем като тръгна да казваш, че има, да беше казал и кой е - ама не - специални молби ще трябва да последват: Please!
![]()
![]()
, едва ли да може да се доизкажеш, ама аз все пак да попитам.
![]()
И да си прав надали вече рядко пускам тестера,посвикнал съм им на индикаторите и като ги погледам знам какво мога да очаквам от тях,пък и си ползвам доста стари не от тия новите,освен че сега ще гоня елито по удвояване и утрояване със стрелкичките.![]()